Kuukautiset. Tuo naisen mystinen ”se aika kuusta”, kun naisesta (ainakin pitäisi) tulla kärttyinen ja tunneherkkä. Ensin kaikki on hyvin ja seuraavassa hetkessä koko elämä on pilalla, kaikki on huonosti ja pahimmassa tapauksessa juuri sinä olet syy siihen.

Kuukautisiin liittyy myös nuo myyttiset tamponit ja muut välineet, kuten terveyssiteet ja pikkuhousunsuojat. Niiden olemassaolo tiedostetaan, mutta niistä ei sen koommin puhuta. Jotkut jopa kutsuvat niitä salanimillä. Mutta me kaikki tiedämme, että miehet ovat äärimmäisen kiinnostuneita tamponeista.

Rukouksiinne on vastattu, tässä tulee miesten 14 useimmin kysyttyä kysymystä koskien tamponeja ja sitä, mitä ne tekevät tai ovat tekemättä meille naisille. Jokaiselta naiselta, joka on edes joskus ollut parisuhteessa miehen kanssa, on todennäköisesti kysytty näitä kysymyksiä joskus.

tampooni-kuukautiset

 

1. Tunnetko, kun se on sisälläsi? En oikeastaan. Sen olemassa olon huomaa vain sitä asetettaessa tai poistettaessa.

giphy-5

 

2. Kiihotutko tamponista? Ehen. Kyllä siihen vaaditaan vähän enemmän kuin yksi tamppooni!

giphy-4

3. Etkö todella kiihotu siitä, vaikka joudut jatkuvasti ottamaan sen pois sisästäsi ja laittamaan uuden? Edelleenkin ei. Tuskinpa miehetkään kiihottuvat pissalla käymisestä?

tampooni-nenään-gif-

4. Miltä tuntuu pitää tamponia sisässään koko päivän? Ei oikeastaan miltään. Se onkin tamponin hienous!

giphy-3

5. Ahaa. Onko se siis niinkuin hattu? Se on sinulla päässä mutta unohdat sen olevan päässäsi. Jep. Se on kuin pikkuruinen hattu vaginan sisällä.

giphy-2

6. Täytyykö tamponi vaihtaa useamman kerran päivässä? Kyllä täytyy. Vaikka tamponit ovatkin hyvin imukykyisiä, niin rajansa kaikella.

kuva: hercampus.com
kuva: hercampus.com

7. Onko tamponin kanssa treenaaminen tai juokseminen hankalaa tai outoa? Treenaamisen tai juoksemisen kanssa ei ole minkäänlaista ongelmaa. Uiminen voi tuntua hieman epävarmalta.

giphy-6

8. Tuntuuko se samalta kuin penis? Ei ollenkaan. Ei ainakaan sellaisilta peniksiltä mihin minä olen ”törmännyt”.

giphy-1

9. Kun tamponin ottaa pois, tuleeko veri tulvien sen jälkeen? Ei. Ainakaan yleensä.

kuva: teennick.com
kuva: teennick.com

10. Mitä eroa on siteellä ja tamponilla? Noh, aloitetaanpa vaikka siitä, että tamponi menee sisään ja side pysyy ulkona.

tamponi-sketsi

11. Voiko käydä pissalla vaikka on tamponi? Eikö se ole vähän kuin korkki? Naisen anatomia -kurssille MARS!

nainen-pissaa-sketsi

12. Voiko tamponi toimia ikään kuin vaippana, jos et ehdi vessaan ajoissa? Palaa kohtaan 11.

she's-the-man-tampooni

13. Ettekö tule pahoinvointiseksi kun joudutte näkemään kaiken sen veren? Ei. Olemme naisia, olemme vahvoja ja kestämme kaiken sen!

giphy

14. Voitko harrastaa seksiä tamponin kanssa? Onhan se mahdollista, mutta en suosittele. Syntyy vain turhia pulmia ja ongelmia, kun tamponi joutuisi työntyneeksi niin syvälle. Älä kokeile kotona. Tai missään muuallakaan.

tampooni-teekupissa

 

Lähde