Kapybarat yhteiskylvyssä kumiankkojen kera – katso video!

kuva: i.ytimg.com

Harva on varmaankaan kuullut Kabypara -eläinlajista. Tämä erikoinen eläinlaji muistuttaa ulkonäöltään jättimäistä marsua, jolle se onkin läheistä sukua. Vaikka nämä eläimet näyttävät hyvin tuomitsevilta pitkine kuonoineen, niin ne ovat kuitenkin erittäin ihmisläheisiä ja kilttejä eläinkunnan edustajia.

Japanilainen lapsille suunnattu eläinpuisto nimeltä Saitama Children’s Zoo on tarjonnut näille veikeille veijareille omat kylpytilat kuuman veden kera. Eläintarhan työntekijät huomasivat ajan saatossa, kuinka he nauttivat erityisesti kuumasta vedestä, jonka avulla ne pitävät itseään ja ympäristöään puhtaana!

Nämä yli metrin pituiset- ja 30 cm korkeat yksilöt näyttävät nauttivan erityisesti kuumista kylvyistä, varsinkin ankanpoikasten kera. Katso videolta, kuinka nämä vesisikoina tunnetut eläimet astelevat räpylävarpaillaan yhteiseen kuumaan kylpyyn!

Oletko nähnyt, kuinka lemmikki-Kapybara kylpee oikeiden ankanpoikasten kanssa – Katso tästä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti