Pelasta luonto juomalla 100%:sta jätevesikaljaa!

Lähde: Ruoka.fi

Kuinka pitkälle sinä olet valmis menemään luonnon puolesta? USA:ssa Oregon osavaltiossa saa pian ”vihreää olutta”, joka on valmistettu sata prosenttisesti jätevedestä! 

Oregon ympäristön valvontakomissio on myöntänyt olutpanimoille luvan käyttää juomissaan suodatettua jätevettä. Oregon vedenpuhdistuslaitos pitää ideaa loistavana ja uskoo, että tätä kautta kuluttajat ymmärtäisivät suodatetun jäteveden olevan todellisuudessa ihan käyttökelpoista. He myös muistuttavat, että on olemassa maita, joissa jäteveden juominen on ihan yleistä.

kalja-skesi-jätevesi

Oregon Brew Crew -panimo valmistaa tällä hetkellä jätevesiolutta vain yhtiön tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Kuluttajille jätevesiolut tulee tarjolle sitten, kun Oregon terveys- ja turvallisuusviranomaiset ovat hyväksyneet tuotteen.

Tilastojen valossa me suomalaiset huolehdimme edistyksellisesti niin ympäristöstämme, kuin olutpanimojemme taloustilanteestakin. Miksipä emme siis ottaisi mallia Oregon tyylistä, kun huurteinen tuntuu kerran maistuvan. Tässä vihreiden kannattajille takuuvarmasti toimiva kehitysidea!

Lähde


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.