Jokainen mies on varmasti joskus kuullut puhuttavan naisten tavasta ylianalysoida kaikkea mahdollista. Etenkin kaikkea, mitä miehet heille sanovat!

Kun ylianalysointiin yhdistää kipakan luonteen ja pari väärin ymmärrettyä kommenttia sulhon suusta, lähestyy sytytyslanka loppuaan ja aikapommi alkaa olla valmiina räjähdykseen.

Seuraavassa hahmotus naisen ajatusmaailmasta ja lista kaikista räjähdysalttiimista repliikeistä, joita kannattaa välttää viimeiseen saakka!

1. ”Oletpa söpö”
lähde
lähde

Tämä todennäköisesti tarkoittaa, että näytän nuorelta, tai olen lyhyt. Käytä mieluummin sanoja ”seksikäs”, ”tyylikäs”, ”upea”, tai sitten ole vain hiljaa.

lähde: askmen

2. ”On varmaan kiva saada ilmaisia drinkkejä”
lähde
lähde

Jep, on kiva kun mukavat ihmiset ostavat drinkkejä. Minusta on kivaa myös tienata itse omat rahani ja ostaa itselleni drinkkejä milloin vain miten paljon tahansa, koska olen itsenäinen aikuinen nainen ja teen rahoillani mitä huvittaa!

3. Tilattuni salaatin: ”vahditko painoasi?” -kommentti
lähde
lähde

Itseasiassa en ole syönyt salaattia viikkoon, koska olen syönyt kaupan valmisruokia ja käynyt pizzalla. Tuntui hyvältä idealta laittaa seuraavaksi suuhun jotain luonnosta peräisin olevaa!

4. ”Oletko laihtunut?”
lähde
lähde

Ehkä. Tai sitten olen ollut sairaana tai menettänyt hetkellisesti ruokahaluni. Ja olenko sitten viime näkemällä ollut lihava? Vai näytänkö kenties tänään jotenkin riutuneen laihalta? Painosta puhuminen on aina huono idea.

5. ”Oletko treenannut?”
lähde
lähde

Tämä kommentti tarkoittaa, että viimeksi nähdessämme pidit minua löysänä sohvaperunana.

6. ”Olet muuttanut hiustyyliäsi.”
lähde
lähde

Selvä, huomasit minun tehneeni jotain hiuksilleni, mutta et selvästikään pidä niistä tarpeeksi sanoaksesi: ”tykkään uusista hiuksistasi”.

7. ”Olet sinkku, koska deittaat vääriä miehiä.”
lähde
lähde

Jep, tiedetään.

8. ”Lookkisi on jotenkin hmm… erilainen”
lähde
lähde

Ymmärrän kyllä, että meidän tyylitajumme eivät välttämättä kohtaa, mutta pliis, jos aiot kommentoida ulkonäköäni ilman minkäänlaista kohteliasta sanaa, jätä se mielummin tekemättä!

9. Kun palaan ulkomaan lomalta: ”Et ole yhtään ruskettunut”-repliikki
lähde
lähde

Minuun ei ehkä tartu rusketus, tai palan sitten helposti, minkä vuoksi en voi olla auringossa! Ainakaan en muistuta 50-vuotiaana rusinaa!

10. ”Älä murehdi, yritit parhaasi!”
lähde
lähde

Itseasiassa, mitä jos en yrittänytkään? Mitä jos tajusin juuri, etten yrittänyt parastani ja nyt koetan selvittää, miten voisin ensi kerralla antaa kaikkeni? Ole hiljaa ja annan minun murehtia rauhassa!

Lähde: askmen