He eivät ole aina olleet superjulkkiksia. Moni heistä on tehnyt ennen ihan tavallista työtä. Jotkut heistä ovat oikeastaan olleet tosi kurjissa hommissa.

Katso, mitä kymmenen maailman kuuminta tähteä ovat tehneet ennen tähtiuraansa. Kanapuvussa tanssija, puhelinmyyjä, partioleirin vetäjä…Arvaatko kuka tähdistä on tehnyt mitäkin hommaa?

 

1. Angelina Jolie halusi mukaan hautausbusinekseen koettuaan pettymyksen ukkinsa hautajaisissa. Pian tie vei kuitenkin musiikkivideoihin ja näyttelijän töihin.
Lähde
Lähde
2. Harrison Ford on työskennellyt partioleirin ohjaajana, urheiluselostajana sekä tehnyt tilaushuonekaluja julkkiksille.
Lähde
Lähde
3. Ashton Kutcher keskeytti insinöörin opintonsa ryhtyäkseen malliksi. Elantonsa hän hankki siivoamalla General Millsin tehtaalla ja luovuttamalla verta.
Lähde
Lähde
4. Bon Jovi myi monen muun tavoin sanomalehtiä. Ennen singahtamista tähtitaivaalle hän oli talonmiehenä äänitysstudioilla, joissa myöhemmin 18-vuotiaana äänitti hittinsä ”Runaway”.
Lähde
Lähde
5. Brad Pitt keskeytti toimittajanopintonsa vain hetkeä ennen valmistumista. Ennen tähteyttä hän ajoi limusiinia, tanssi kanapuvussa kanaravintolassa ja kuljetti jääkaappeja asiakkaille.
Lähde
Lähde
6. Sandra Bullockin ura olisi edennyt tarjoilijana ja baarimikkona, ellei näyttelijänura olisi onnistunut.
Lähde
Lähde
7. Michelle Pfeiffer osallistui kauneuskilpailuihin ja voitti niitä. Hän opiskeli tullakseen reportteriksi, mutta työskennellessään kaupan kassana tajusi haluavansa näyttelijäksi.
Lähde
Lähde
8. Kanye West taitteli vaatteita GAPilla. Yhtiö mainitaan myös eräässä hänen laulussaan: ”Let’s go back, back to the GAP. Look at my check. wasn’t no scratch. So if I stole, wasn’t my fault. Yeah I stole, never got caught.”
Lähde
Lähde
9. Johnny Depp oli puhelinmyyjänä kaupaten kyniä ihmisille. ”Soitin ihmisille, jotka eivät halunneet että olisin soittanut heille.”
Lähde
Lähde
10. George Clooneylla on ollut monia outoja hommia sen jälkeen kun sai potkut baseball-joukkueestaan. Hän on työskennellyt muun muassa kenkämyyjänä ja tupakkafarmilla ennen LA:han muuttoaan.
Lähde
Lähde