Nyt kun iso osa meistä tekee töitä kotoa, on reippaasti aikaa suunnitella uudistuksia sinne varsinaiselle toimistolle.

Oletko kyllästynyt työskentelemään toimistollasi, jossa on sermein rajatut työpisteet? Näissä suurissa yrityksissä ei todellakaan tarvi tyytyä työskentelemään tylsässä työympäristössä. Mitä jos ehdottaisit työnantajaasi ottamaan mallia seuraavista työpaikkasi suunnitteluun ja sisustukseen? Seuraavat toimistot ovat varmasti aivan maailman

1. Facebook, California

Facebookin työntekijät saavat nauttia kattopuutarhasta, välipala-alueista, upeilla näköaloilla Californian ylitse, omasta kahvibaristasta sekä aidosta konkreettisesta Facebook-seinästä, johon kirjoittaa ajatuksiaan!

facebook-toimisto

facebook-toimistofb-office-sketsi

2. Innocent, Lontoo

Tämä Innocentin toimisto muistuttaa hieman piknik-puistoa. Ja miksikäs ei laittaa tavallisen lattian sijasta toimistoon aitoa nurmikkoa? Lisäksi tässä toimistossa on pingispöytä sekä työntekijöille kotoisa lukunurkkaus.

Innocent-lukunurkkaus-toimisto

kaunis-toimisto

3. Google, Tel Aviv

Tämä suorastaan epätodellisen innovatiivinen työpaikka tarjoaa kuntosalin uskomattomilla näköaloilla ja sisäpuutarhan. Sillä kuka kuvittelisikaan että Googlessa kuljettaisiin portaita?

google-toimisto-kuntosali

google-toimisto

google-toimisto1

4. Etsy, New York

Etsyn toimisto New York on oikea kodikkuuden ruumiillistuma! Vintage-mattoja ja -pöytiä, pingispöytä ja upeaa taidetta.

etsy-kodikas-toimisto

etsy-pingis-toimisto

etsy-toimisto-taide

5. Google, Lontoo

Tästä Googlen Lontoon toimipisteestä tulee etäisesti mieleen mummola; kukkatapettia, vanhahtavia lampunvarjostimia ja huonekaluja.

google-lontoo-toimisto

google toimisto puutarha

google toimisto hauska

6. Airbnb, San Francisco

Airbnb vuokraa tyylikkäitä loma-asuntoja ympäri maailman. Yrityksen toimisto on yhtä tyylikäs kuin loma-asuntonsakin. Hauskana lisänä katossa roikkuvat diskopallot. Koiraakaan ei tarvitse jättää yksin kotiin, kun sen voi ottaa toimistolle mukaan!

gallery_nrm_1427986643-airbnb

airbnb toimisto usa

Katso lisää maailman hienoimpia toimistoja seuraavalta sivulta:

7. Urban Outfitters, Pittsburgh

Tottakai super-trendikkään katumuotimerkin toimistokin täytyy olla äärimmäisen trendikäs! Tämän trendikkäämmäksi ei toimisto mene!

kaunis toimisto maailma

hieno toimisto sketsi

urbanoutfitters-toimisto
8. Mind Candy, Lontoo

Tällä englantilaisella pelinkehittäjäyhtiöllä on kerrassaan hauskat ja leikkisät työtilat. Tässäkin toimistossa on ruohomatto, liukumäki ja purkka-automaatti!

mindy-toimisto-sketsi

mindy-toimisto-sketsi1

mindcandy-purkkakone-toimisto

9. Coca-Cola, Iso-Britannia

Coca-Colan Iso-Britannian toimistolla on upea valaisin, joka muistuttaa kuplivaa juomaa. Seinät viestivät brändin menneitä aikoja hauskoilla esineillä.

cocacola-toimisto

cocacola-sketsi

toimisto-cocacola-nostalgia

10. Benefit, Iso-Britannia

Benefitin toimistolla seinät ovat kyllästetty upeilla kuvilla ja huonekalut ovat jazzahtavia. Ja lattia on – mitäpä muutakaan – ruohomattoa!

benefit-toimisto-ruoho

benefit-toimisto-sisustus

11. Pixar

Mitä muutakaan Pixarin toimipisteeltä voi olettaa kuin tuttuja piirteitä lempianimaatioelokuvistamme? Antaa kuvien puhua puolestaan!

pixar-toimipiste

pixar-toimisto

Pixar-Canada-Office-Pictures

pixar-office-20

12. Asos

Asoksen työtilat ovat puhdasta skandinaavityyliä! Selkeitä linjoja ja luonnon värejä ja materiaaleja. Tila on myös hyvin avoin eikä sitä ole ainakaan pilattu turhilla seinillä!

skandinaavinen-toimisto-asos

maailman kaunein toimisto

usa toimisto

13. Inventionland, Pittsburgh

Jos Inventionland on kerran vastuussa monista uusista keksinnöistä Yhdysvalloissa, sen toimistotilojen on myös oltava innovatiivisuutta ja luovuutta herättäviä. Siispä siellä on muun muassa merirosvolaiva, linna, puumaja, juoksurata sekä jättimäinen kenkä! WAU!

inventionland-toimisto-hauska

inventionland-sketsi

 

lähde: cosmopolitan.co.uk
lähde: cosmopolitan.co.uk

Jaa hienot toimistot myös kavereillesi: