13 kuvaa pöyristyttävän upeista toimistoista ympäri maailman!

topdesignmag.com

Nyt kun iso osa meistä tekee töitä kotoa, on reippaasti aikaa suunnitella uudistuksia sinne varsinaiselle toimistolle.

Oletko kyllästynyt työskentelemään toimistollasi, jossa on sermein rajatut työpisteet? Näissä suurissa yrityksissä ei todellakaan tarvi tyytyä työskentelemään tylsässä työympäristössä. Mitä jos ehdottaisit työnantajaasi ottamaan mallia seuraavista työpaikkasi suunnitteluun ja sisustukseen? Seuraavat toimistot ovat varmasti aivan maailman

1. Facebook, California

Facebookin työntekijät saavat nauttia kattopuutarhasta, välipala-alueista, upeilla näköaloilla Californian ylitse, omasta kahvibaristasta sekä aidosta konkreettisesta Facebook-seinästä, johon kirjoittaa ajatuksiaan!

facebook-toimisto

facebook-toimistofb-office-sketsi

2. Innocent, Lontoo

Tämä Innocentin toimisto muistuttaa hieman piknik-puistoa. Ja miksikäs ei laittaa tavallisen lattian sijasta toimistoon aitoa nurmikkoa? Lisäksi tässä toimistossa on pingispöytä sekä työntekijöille kotoisa lukunurkkaus.

Innocent-lukunurkkaus-toimisto

kaunis-toimisto

3. Google, Tel Aviv

Tämä suorastaan epätodellisen innovatiivinen työpaikka tarjoaa kuntosalin uskomattomilla näköaloilla ja sisäpuutarhan. Sillä kuka kuvittelisikaan että Googlessa kuljettaisiin portaita?

google-toimisto-kuntosali

google-toimisto

google-toimisto1

4. Etsy, New York

Etsyn toimisto New York on oikea kodikkuuden ruumiillistuma! Vintage-mattoja ja -pöytiä, pingispöytä ja upeaa taidetta.

etsy-kodikas-toimisto

etsy-pingis-toimisto

etsy-toimisto-taide

5. Google, Lontoo

Tästä Googlen Lontoon toimipisteestä tulee etäisesti mieleen mummola; kukkatapettia, vanhahtavia lampunvarjostimia ja huonekaluja.

google-lontoo-toimisto

google toimisto puutarha

google toimisto hauska

6. Airbnb, San Francisco

Airbnb vuokraa tyylikkäitä loma-asuntoja ympäri maailman. Yrityksen toimisto on yhtä tyylikäs kuin loma-asuntonsakin. Hauskana lisänä katossa roikkuvat diskopallot. Koiraakaan ei tarvitse jättää yksin kotiin, kun sen voi ottaa toimistolle mukaan!

gallery_nrm_1427986643-airbnb

airbnb toimisto usa

Katso lisää maailman hienoimpia toimistoja seuraavalta sivulta: