23 konstia piristää takapihaasi edullisesti – katso vinkit!

kuva: hometrenddesing

Kesä koittaa ja luonto herää jälleen eloon. Monet ihmiset tuskailevat talojensa piha-alueen kanssa, sillä vaihtoehdot puutarhan koristeluun ovat lähes lukemattomat. Useat ihmiset päätyvät kuitenkin samaan ratkaisuun vuodesta toiseen, eli kukkien istutukseen ja rikkaruohon kitkentään.

Kuitenkin kesä on meillä suomessa erityisen lyhyt, joten mikä olisikaan mukavampaa kuin piristää omaa kotipihaa tai mökkimaisemaa joskus hieman erilaisin konstein. Katso seuraavat vinkit, jotta ensi kesänä viettäessäsi pihajuhlia luot tapahtumaan aivan uudenlaisen tunnelman!

 1. Puun alle sijoitettavat lyhdyt/valot
lähde
lähde
2. Kannosta shakkilauta
lähde
lähde
3. Muffinssivuoista lampuvarjostimet kiinni puiden oksiin
lähde
lähde
4. Jättiläismäinen Jenga-peli
lähde
lähde
5. Tyhjistä viinipulloista pöytäkynttilät
lähde
lähde
6. Seinään ripustettavat yrttipurkit
kotikonstit-sketsi-takapiha-puutarha-teeseitse2
lähde
7. Lasipulloista öljykynttilät
lähde
lähde

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti