Pikkutyttö haastaa merijalkaväen sotilaan punnerruskilpailuun – kumpi voittaa?

Kuva: viralimo

Merijalkaväen sotilaat ovat yleensä tunnettuja kovasta koulutuksesta. Heillä siis tuntuisi riittävän voimaa yllin kyllin, eikä tavalliset punnerrukset tunnu missään. Tämä pikkutyttö päätti kuitenkin uhmata tätä uskomusta ja haastoi yhden sotilaan punnerruskisaan kanssaan! Onko tästä pienestä ja hoikasta tytöstä todella haastamaan merijalkaväen sotilasta joka on koulutettu tekemällä punnerruksia päivittäin?

Än yy tee NYT ja punnerruskilpailu alkaa! Tyttö haastaa sotilasta tekemällä nopeita punnerruksia, sotilas tekee samalla tavoin perässä. Kuinka tässä kilpailussa lopulta käykään? Onko tyttö vahvempi kuin sotilas vai pitävätkö uskomukset sotilaiden voimasta tälläkin kertaa paikkansa?

Katso video tästä ennennäkemättömästä taistelusta niin näet!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti