13 ärsyttävintä Tinder-miestyyppiä!

Deittisovellus Tinder on ihastuttanut ihmisiä jo usean vuoden ajan. Toisille palvelun käyttö on lähinnä vapaa-ajan kevyttä viihdykettä, kun taas toiset etsivät sen avulla rakkautta tosi tarkoituksella. Suurin osa Tinderin käyttäjistä kokee palvelun erittäin positiivisena tapana tavata uusia ihmisiä.

Viihdyttävyytensä lisäksi Tinder osaa kuitenkin myös ärsyttää. Etenkin naiset tuntuvat häiriintyvän miesten käytöstavoista Tinderissä.

Tähän juttuun on koottu kaikki ärsyttävimmät miestyypit, joita Tinderissä tapaa aivan liian usein. Tarkasta, oletko itse listalla! 

1. Miehet, joilla on joka kuvassa eri tyttö kainalossa. Yritätkö viestittää, että minäkin voisin jonain päivänä liittyä Tindertyttö-haaremiisi? Enpä usko!

2. Miehet, joilla on tyhjää kohdassa ”Tietoja minusta”. Ok, mahtavaa, eli ainut mitä tiedän sinusta on se, että tykkäät ottaa selfietä kuntosalilla? En malta odottaa, että pääsen aloittamaan  tyhjänpäiväisen keskustelun kanssasi…

3. Miehet, jotka valittavat, ettei naiset tee tarpeeksi usein aloitetta Tinderissä. Luuletko, että kenenkään tekee mieli tehdä aloitetta tyypin kanssa, joka valittaa jo etukäteen?

4. Miehet, jotka eivät etene keskustelussa mihinkään. Sanoin juuri: ”Hei” ja sinä vastasit: ”Hei”. Kysyin: ”Miten menee”, vastasit: ”Hyvin.” Olen jo nyt niin tylsistynyt, että kyyneleet tippuilevat puhelimen näytölle.

5. Miehet, jotka laittavat ryhmäkuvan profiilikuvakseen. Kuka näistä viidestä älykööpiöstä oikein mahtaa olla tämä mysteerinen Mikko? Joo, ei kiinnosta niin paljoa, että jaksaisin lähteä asiaa selvittämään. Huomattavasti helpompaa heivata koko Mikko-ryhmä roskikseen.

6. Miehet, jotka haluavat näyttää pyydystäneensä joskus ison kalan. Ensinäkin, en tiedä uskonko, että olet itse pyydystänyt kyseisen vonkaleen. Ja toisekseen, kuva on otettu varmaan 10 vuotta sitten, sillä yhdellä ja ainoalla kalareissulla, jolla olet ikinä ollut. Ja vaikka kyseessä olisikin rakas harrastuksesi, niin tiedoksi vaan: Joka toisella miehellä on Tinderissä samanlainen kuva, joten et erotu joukosta.

7. Miehet, jotka kirjoittavat profiiliinsa typeriä vitsejä. Hei ääliö, en ole vielä edes pyyhkäissyt oikealle ja sinä jo mollaat? En malta odottaa, että pääsemme treffeille ja voit kertoa kaikki muut hauskat blondi-vitsisi.

8. Miehet, jotka suuttuvat kun nainen kysyy heidän pituuttaan. Kuuleppas nyt, luuletko että me kysymme sitä mielellämme? Pointti on siinä, että todella moni mies itse järkyttyy, jos deitti on häntä pidempi. Kysymällä suoraan säästän myös sinut noloilta ”Älä laita korkoja treffeille”-repliikeiltä, joilla yrität viestittää olevasi lyhyempi kuin minä.

9. Miehet, jotka haluavt nähdä aina kokovartalokuvan varmistaakseen, että naisella on hyvä kroppa. Mies, joka loukkaantuu pituuskysymyksestä kuvittelee olevansa oikeutettu pyytämään kroppakuvia naisesta…? WTF? Joo, tottakai sinulla on oikeus nähdä etukäteen, sovinko täydellisesti ihannemuottiisi.

10. Miehet, jotka vastaavat viesteihin useiden tuntien viiveellä. Tiedän, ihmiset ovat kiireisiä. Niin minäkin. Mutta jos luulet saavasi naisen huomion paremmin sillä, että esität kiireistä, olet väärässä. Tällöin sinut ignorataan ja muut miehet pääsevät huomiomme keskipisteeksi.

11. Miehet, jotka ovat naurettavan kivoja ja kainoja viesteissään. En ole koiranpentu, enkä vauva, joten voit lopettaa sen lässyttämisen.

12. Miehet, jotka pistävät kuvan itsestään lapsen kanssa. Tästä herää aina kysymys: Onko lapsi hänen? Ei yksinhuoltajaisissä mitään vikaa ole, mutta siitä voisi ilmoittaa vaikka profiiliinsa, niin ihmisten ei tarvitsisi pähkäillä asiaa!

13. Miehet, jotka chattailevät ikuiiiiisuuuden, eivätkä ikinä pyydä ulos. En tarkoita, että miehen täytyisi olla aina se, joka esittää treffipyynnöt. MUTTA jos olemme jutelleet jo päiväkausia, eikä kumpikaan ole tehnyt aloitetta treffien suhteen, SINUN on tehtävä se.

Lähde

 

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti