Oletko ironian ystävä? Katso kuvat malliesimerkeistä!

Oletko ikinä kuullut sanontaa: ”You only had ONE job!”? Tällainen lause tulee yleensä ensimmäisenä mieleen, kun törmäät netissä kuvasarjoihin tai videoihin, joissa työntekijöillä tai muuten vain ihmisillä ei mene kaikki ihan putkeen. Tai he ovat onnistuneet mokaamaan pienimmissäkin asioissa. Toisaalta, kaikille sattuu virheitä, joten itselleenkin on hyvä oppia nauramaan.

Ironia ja sarkasmi ovat aika lailla huumorin parhaita lajeja, sillä niissä on aina tilannekomiikkaa. Oletko itse ironian ystävä? Päätimme tarjota hieman ironiaa sunnuntaihisi – katso alla olevat kuvat ironian malliesimerkeistä!

Jos uusia asiakkaita haluatte, tässä tapauksessa esimerkiksi radiomainonta voisi toimia hieman paremmin.

Tämän kaupan kannattaisi korjata ensin omat vikansa ennen muihin projekteihin ryhtymistä. Tai ainakin poistaa lapun viimeinen osio, ja antaa asiakkaiden itse ihmetellä ovikellon toimimattomuutta.

Onko sinulla koiraa? Sitten oikeanpuoleisen kuvan tilanne on sinulle taatusti tuttu. Liekö koiran omistaja uusi tässä hommassa kun moisen kirjan on itselleen hommannut tai saanut, mutta lukematta se on kyllä jäänyt. Ainakin se kohta, missä sanotaan että papereita ei kannata jättää haukun ulottuville.

Tämän hienon ja omaperäisen taideteoksen väsääjällä on ilmeisesti paljon sanottavaa.

Hän on saattanut olla paras opettaja ikinä, mutta onko pätevin?

Tämä kuva voisi olla myös kategoriassa: laiskimmat ihmiset ikinä. Toisaalta, hyvähän se on jos salille asti pääsee edes niitä liukuportaita pitkin. Tai ehkä tämä on suunniteltu jalkapäiviä varten, jolloin treenin jälkeen portaiden laskeutuminen on yhtä nautinnollista kuin varpaan kolauttaminen ruokapöytään.

Kyllä ne ammattilaisetkin osaavat mokailla. Vieläpä omalla vastuualueellaan! Tässäpä olisikin selittelemistä pomolle, että mitä tulikaan tehtyä tai unohdettua.

Tässä tapauksessa uutiset todellakin saapuivat suoraan kotiin asti. Ehkä hieman liian kirjaimellisesti ja iskevästi. Mutta jääpähän lehti ainakin mieleen, jopa pysyvästi.

Vasemmanpuoleinen kuva ja kyseisellä tavalla pakatut tuotteet lukeutuvat maailman ärsyttävämpien asioiden joukkoon. Harmi kun ne saa auki vain niille osoitetulla välineellä, joka sekin hmmm erittäin fiksusti pakattu. Jäisikö hyllyyn?

Oikeanpuoleisessa kuvassa kypärän omistaja taitaa vaihtaa kypäränsä ilosanomaa.

Oletko ironian ystävä?

Luottaisitko tämän koulun henkilöstön ammattitaitoon? Ensin tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan, tai sitten tehdään vain ja suunnitellaan sitä mukaa. Ehkäpä noita kirjaimia voisi siirtää?

Oletko ironian ystävä?

Kenties tällä lounastajalla ovat oppitunnit vasta kesken, kun lounasseuraa ei vieläkään näy eikä kuulu. Kiinnostus heräsi, onko oikeasti olemassa kirjoja, jotka opettavat kuinka saada seuraa aterioille? Tai sitten kirja kertoo jostain aivan muusta. Nykyaikana kyllä kaikki on mahdollista.

 

 

Lähde.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti