Ihmisen syntymäpäivä, jalat, kämmenen juovat sekä sormenjäljet voivat paljastaa ihmisestä erilaisia luonteenpiirteitä. Jokaisella on hieman erilaiset sormet, mutta yleisesti käden kokonaisuus voidaan jakaa kolmeen erilaiseen luonteenpiirteitä paljastavaan osaan. Oletko ikinä miettinyt omaa sormiesi järjestystä?

Katso mitä sormesi kertovat sinun luonteenpiirteestäsi!

lähde
lähde

A. Hurmaava ja realistinen luonne

Jos nimettömäsi on pidempi kuin etusormesi, niin olet tunnettu viehättävänä persoonana. Olet usein muiden mielestä lähes vastustamaton ihminen. Olet mahtava kommunikoimaan tiesi pois ongelmatilanteista ja koet ongelmien ratkaisemisen mielekkääksi haasteeksi. Sinulla on temperamenttinen luonne, mutta olet silti täynnä myötätuntoa.

B. Itsevarma ja tavoitehakuinen luonne

Jos nimettömäsi on lyhyempi kuin etusormesi, niin luotat vankasti omiin vaistoihisi. Saat asian kuin asian hoidettua, sillä olet itsevarma päätöksissäsi. Työskentelet mielelläsi omissa oloissasi, etkä halua ketään ympärillesi häiritsemään sinua, kun tavoittelet päämääriäsi. Et kuitenkaan ole sisäänpäin kääntynyt, vaan olet erittän sitoutunut tavoitteihisi, etkä anna minkään estää saamasta tahtoasi läpi. Arvostat sitä mitä sinulla jo on, mutta et kuitenkaan tyydy kohtaloosi, vaan haluat aina vain enemmän!

C. Rauhallinen ja helposti rakastettava luonne

Jos nimettömäsi ja etusormesi ovat saman kokoiset niin olet rauhaa ja rakkautta rakastava ihminen. Lempilainauksesi on ” Make love, not war”. Väistät mielelläsi konflikteja ja pyrit aina rauhaisaan lopputulokseen tilanteessa kuin tilanteessa. Olet kaikinpuolin välittävä ja rakastava ihminen, tämän vuoksi oletkin mitä paras kumppani parisuhteessa. Et kuitenkaan pelkää ryhtyä taisteluun sitä vaadittaessa, joten viholliset varokaa!

lähde