Parhaat mainokset 90-luvulta naurattavat: tsekkaa video!

Parhaat mainokset jäävät elämään ihmisten mieliin pitkiksi ajoiksi. Legendaarisia mainoksia osaa jokainen luetella useita. Muistatko esimerkiksi hehkeän Tikkurilan Panu-tytön tai mainoksen, kuinka Saarioisten äidit tekevät teidänkin ruoat?

Mainonnalla on aina selkeä tavoite. Kuten Wikipediakin kertoo, ”mainonta tähtää yleensä myynninedistämiseen, eli tavoitteena on yksinkertaisesti myydä joko heti tai myöhemmin. Mainoksilla tiedotetaan tavaroista, palveluista, aatteista ja ihmisistä. Mainonnan avulla luodaan brändejä eli tavaramerkkien ja tuotteen muiden aineettomien ominaisuuksien muodostamia mielikuvakokonaisuuksia”.

Toisinaan 90-luvusta puhutaan kultaisena vuosikymmenenä. Silloin puheiden perusteella paistoi aina aurinko, ihmiset hymyilivät, ysärimusiikki soi ja elämä kukoisti. Muistatko, olivatko myös mainokset tuolloin parempia? Jos et, tsekkaa alla oleva video 90-luvun parhaista mainoksista!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.