Mitä näet kuvassa? Vastauksesi määrittelee luonteenpiirteesi

Alla oleva kuva on levinnyt netissä salamannopeasti, ja se on suosittu siksi, koska se on niin simppeli ja hauska. Se myös osoittaa, kuinka me kaikki näemme asiat niin eri tavoin. Kuka ties, joku näkee kuvassa takuulla kolmannenkin asian, mutta nyt me keskitymme tässä kahteen eri kuvaan.

Tällaiset testit osoittavat luonteenpiirteesi ja ne myös haastavat meitä kaikkia katsomaan asioita aina eri näkökulmasta ja erilailla. Luonteenpiirteesi siis riippuu siitä, kumman asian näet kuvassa aivan ensimmäiseksi, älä siis huijaa itseäsi. Kumman siis näet kuvassa?

Mitä näet kuvassa? Vastauksesi määrittelee luonteenpiirteesi.

 

Nuori nainen 

Jos olet yksi heistä, joka näkee kuvassa ensimmäisenä nuoren naisen takaraivon, sinua voi helposti kuvailla optimistiseksi. Näet asiat ja ihmiset aina positiivisessa valossa, ja sinun on hankala joka kerta keksiä asioista negatiivista sanottavaa. Etkä edes halua.

Sinun ajattelutapasi mukaan jokaisella asialla on hyväkin puolensa. Olet myös kuitenkin hyvin impulsiivinen ja äkkipikainen toimissasi, mikä voi toki johtaa uskomattomiin seikkailuihin mutta myös vakaviin ongelmiin. Et siis ajattele asioita aina ihan loppuun asti. Ihmiset saavat sinusta energiaa ja pitävät sinua porukan aurinkona.

Vanha mies

Jos näit ensimmäisenä vanhan miehen kuvassa, olet luonteeltasi henkilö, joka suorastaan tihkuu uskollisuutta ja empatiaa. Tajuat maailman menoa syvällisemmin kuin moni muu, ja osaat lohduttaa ja auttaa ihmisiä juuri oikeilla sanoilla. Sinun seurassasi ihmisen on helppo rauhoittua.

Ystäväsi kääntyvät mielellään puoleesi neuvoja varten. Hyväksyt asiat ja ihmiset sellaisina kuin he ovat, mutta kannustat myös uusiin ajattelutapoihin. Olet ratkaisukeskeinen ongelmatilanteissa, ja haluat tehdä muille hyvää. Ole kuitenkin varovainen, ettet ole liian naiivi, sillä vaikka haluat ajatella, että muutkin ajattelevat toisten hyvää, asia ei ole aina niin.

Mitä sanot, osuiko oikeaan sinun kohdallasi?

 

 

Lähde.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.