Juhannustaikoja naisille ja miehille ‒ oletko kuullut näistä?

Juhannustaiat ovat osa kansanperinnettä, ja keskikesän juhlan lähestyessä vannoutunut skeptikkokin herkistyy ja katselee kaihoisasti kaivon pohjalle. Liekö syynä keskikaljahumala vai yötön yö, mutta juhannustaikoja kerrotaan puolin ja toisin mökkiporukassa. Naimaonni ja parisuhdekiemurat näyttelevät suurta osaa juhannustaioissa. Kokosimme teille kätevästi useita juhannustaikoja naisille ja miehille ‒ oletko kuullut näistä?

Juhannustaikoja on lukemattomia ‒ tässä niistä muutamia

Kun katsot keskikesän juhlan iltana kaivon pohjalle, lampeen tai järveen, mieluiten alasti, näet tulevan puolisosi.

Kieriskele kasteisella niityllä alasti juhannusyönä ja naimaonnesi paranee. Ainakin, jos vastakkaisen sukupuolen edustaja sattuu sinut bongaamaan.

Kerää seitsemän erilaista niittykukkaa tyynysi alle juhannusyöksi ja näet unessa tulevan puolisosi.

Juhannustaikoja naisille ja miehille ‒ oletko kuullut näistä?

Kävele takapuoli edellä kohti puupinoa saunaan mennessäsi. Se, millaiseen halkoon takapuolesi osuu, kertoo millainen tuleva kumppanisi on. Jos halko on halkaistu, kyseessä on varattu tai leskeksi jäänyt rakastaja ja jos kokonainen, saat kumppanin täysin omaksesi.

Juhannuskokon savu kääntyy häneen päin, joka pääsee seuraavaksi naimisiin.

Yleisimpiä juhannustaikoja

Saniaisen (kukaton kasvi) uskotaan kukkivan vain juhannusyönä. Jos tähän kukkivaan saniaiseen törmää, tulee kukka poimia nopsaan, sillä kukalla uskotaan olevan taikavoimia.

Pistä elämässäsi olevat naiset tai miehet järjestykseen niittykukkien avulla. Kerää useita niittykukkia tyynysi alle juhannusyöksi ja nimeä ne kaikki elämäsi miehillä/naisilla. Se, mikä kukka on virkeimmän näköinen aamulla, on tuleva kumppanisi.

Kuuntele, jos kuulisit käen kukkuvan juhannusyönä. Joka kerta kun käki kukkuu on yksi vuosi lisää kumppanin löytymiseen. Jos käki ei kuku kertaakaan, ilmestyy kumppani elämääsi jo samana vuonna.

Miehet näkevät tulevan morsmaikkunsa juhannusyönä, jos menevät isolle kivelle istumaan, jota ympäröi lampi tai järvi. Sieltä käsin näkevät he tulevan morsiamensa haamun. Tätä ei tosin kannata kokeilla humalassa tai saattaa itse päätyä haamuksi.

Turvallista ja mystistä juhannusta kaikille!

 

Lähteet: wikipedia, mtv3.fi, menaiset.fi

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti