Nuori pariskunta näkee miltä he näyttävät 90-vuotiaina – katso video!

Kuva: Photospin

Tämä naimisiin menossa oleva pariskunta saa tilaisuuden nähdä toisensa tulevaisuudessa – 90-vuotiaina!

Haluaisitko itse tietää miltä tulet näyttämään vanhana? Tulevaisuuden pohtiminen tai itsensä kuvitteleminen vanhana voi olla pelottavaa, mutta varmasti kiehtovaa monelle. Nyt internet onkin pullollaan erilaisia kuvankäsittelyohjelmia sekä appeja joita voi käyttää muokatakseen kasvonsa niin että näkee itsensä vanhuksena. Tämä pariskunta puolestaan maskeerattiin näyttämään vanhuksilta – ja tulokset ovat hämmästyttäviä! Tämä maskeeraus näyttää niin aidolta että kasvojen muokkaukseen on varmasti mennyt useampi tunti. Mielenkiintoista on myös nähdä pariskunnan reaktio kun he näkevät itsensä ja toisensa – miltä vanhalta näyttäminen tuntuu nuorelle parille? Katso video!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti