Hui, mitä tempauksia!

Yli 8 miljoonasta seuraajasta YouTubessa nauttiva Brave Wilderness on hieman erilainen luontokanava. Kanavan videoilla muun muassa kohdataan karhu silmästä silmään, annetaan haisunäädän ruikata miehen päälle ja pyydystetään maailman suurimpia etanoita.

Kuitenkin suosituimpia videoita ovat nämä, joissa luonto-ohjelmien päähahmo Coyote Peterson antaa hurjien hyönteisten pistää itseään. Ihan mistä tahansa surriaisista ei ole kyse, sillä tällä ensimmäisellä videolla mies antaa tarantula hawk -nimisen hyönteisen pistää käsivarttaan. Tarantula hawkin pisto tuottaa maailmassa toiseksi eniten kipua.

Jotta Peterson ei pääsisi liian helpolla, on alla oleva video vielä hurjempi. Siinä mies antaa bullet ant -nimisen muurahaisen pistää omaa käsivarttaan. Bullet ant on maailman kivuliaimman piston omaava hyönteinen.

Katso!