Tässä eläintarhassa ihmiset ovat häkeissä, katso kuvat!

Kiinassa on monta ihmeellistä asiaa. Yksi niistä on Congqing-kaupungissa sijaitseva villieläinpuisto Lehe Ledu. Tässä eläintarhassa villieläimet ja ihmiset ovat vaihtaneet paikkaa, sillä ihmiset ovat tällä kertaa häkeissä. Vierailijat siis maksavat siitä, että he saavat olla häkeissä kissaeläinten ja karhujen tarkkailtavina.

Kiinan eläintarhassa eläimet ja ihmiset ovat vaihtaneet paikkaa.

Tällä tavoin kävijät saavat mahdollisuuden nähdä maailman hurjimpia eläimiä tavalla, jollaista ei ole ennen nähty. Heillä on mahdollisuus myös ruokkia eläimiä käsin ja kokea, millaista on elää häkissä, vaikkakin tosin lyhyen aikaa.

Uskaltaisitko vierailla tässä eläintarhassa?

Häkillä varusteltu ajoneuvo ajaa aitausten sisällä houkutellen peräänsä eläintarhan villieläimiä. Vierailijat voivat syöttää leijonia ja tiikereitä pienestä aukosta, joka sijaitsee häkin yläosassa. Eläintarhan tiedottaja Chan Liang sanoo, että he halusivat tarjota turisteille uniikin mahdollisuuden päästä kontaktiin villieläinten kanssa, mutta tietysti ilman riskiä joutua itse illalliseksi. ”Vierailijoita kehoitetaan pitämään sormet ja kädet häkin sisäpuolella koko ajelun ajan, sillä nälkäinen tiikeri ei näe eroa sormien ja aamiaisen välillä”, Liang huomauttaa.

Tässä eläintarhassa ihmiset ovat häkeissä.

Mitäs sanot, uskaltaisitko itse vierailla tässä eläintarhassa?

 

Lähde.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti