Remi Gaillardin hauskimmat pilat – näitä et voi katsoa nauramatta

Ranskalaiskoomikko Rémi Gaillard on tunnettu ympäri maailman uniikeista ja toinen toistaan hauskemmista tempauksistaan. Tämä mies ei pelkää laittaa itseään likoon hauskojen pilojen takia eikä toden totta tunne mitään häpeää.

Remi on näytellyt videoissaan niin pacmania, Mario Karttia, kuin useita eläinhahmojakin. Hän näyttää myös miten voimistellaan raitiovaunussa ja kiusataan poliiseja. Mies on kuin Duudsoneiden kadonnut veli, hän tekee pähkähullut pilansa yksin. Tämä hauska taiteilija on luonut piloja jo vuosia eikä tahti näytä hiipuvan. Päin vastoin. Seuraavalle videolle on koottu Remin hauskimpia ja parhaita piloja vuosien varrelta. Tätä videota et voi katsoa nauramatta.

 

Remi Gaillardin hauskimmat pilat:

Älä naura yksin vaan tykkää ja jaa artikkeli facebookissa myös ystävillesi

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti