Mies dubbaa kissojen ääniä – katso huikea video!

Kissojen kerrotaan olevan älykkäitä ja mukavia lemmikkejä. Lisäksi niitä käytetään erittäin hyödyllisinä saalistajina mm. maatiloilla, jossa ne jahtaavat työkeen hiiriä ja muita tuholaisia. Erityisen mukavaksi kissan tekee sen fakta että se oppii verrattain nopeasti tekemään jätöksensä hiekkalaatikolle sekä ovat yleisesti ottaen erittäin fiksuja oppimaan erilaisia temppuja.

Kissan keskimääräinen elinikä on 14-20 vuotta, joten mirristä saat pitkäaikaisen ja luotettavan ystävän. Ennätysten kirjan mukaan maailman vanhin kissa eli yli 38 vuotta, joten Sketsi.netin toimitus suosittelee varautumaan myös aavistuksen pidempään yhteistaipaleeseen!

Kissalla on erilaisia tapoja, joilla ne tykkäävät viestiä ihmiselle tahtoaan. Kehräämistä pidetään näistä varmasti tutuimpana. Kehräämällä kissojen kerrotaan yleensä ilmaisevan tyytyväisyyttään. Kissan haluista löytyy Youtubesta todella hauska video, jossa kissan omistaja on dubannut mouruamisen päälle hauskoja lausahduksia siitä, mitä kukin mirri haluaa. Katso video ja nauti hellyttävistä otuksista!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.