Hauskat vanhemmat ‒ katso kuvat vanhempien kekseliäistä piloista

Onko sinulla menossa tylsä päivä ja kaipaat piristystä? Kokosimme yhteen kuvatodisteita siitä, että myös vanhemmilla on huumorintajua. Usein ajatellaan, että lapset jekuttavat vanhempiaan ja että vain lapsilla on leikkimielisyyttä, huumorintajua sekä uskallusta toteuttaa kepposia. Onneksi tämä ei pidä paikkaansa, ja on olemassa hauskoja vanhempia, jotka rökittävät jälkikasvunsa nokkeluudessa 6‒0.

Kokosimme alle kuvia kekseliäistä piloista, joita hauskat vanhemmat ovat lapsilleen tehneet. Mikä on sinun suosikkisi? Oletko itse joutunut vanhempasi jekuttamaksi? Kommentoi tai lähetä meille palautetta.

Ensimmäisessä kuvassa vanhemmat ovat aloittaneet talonmaalausprojektin, mutta kuka tahansa tarvitsee tauon silloin tällöin. Miksei siis jättäisi sopivasti lapsensa ikkunanympäryksen maalaamatta ja keksisi jotain kivaa hauskuuttamaan naapureita? Varsinkin, jos lapsi on jo teini-ikäinen, saattaa hänellä loppua huumori tässä kohtaa. Mutta hei, kyllä vanhemmat suorittavat maalauksen loppuun ‒ lopulta.
Näillä vanhemmilla on loistava huumorintaju ‒ katso kekseliäät kuvat

Tässä kuvassa tyttö on antanut poikaystävänsä isälle 70-vuotislahjaksi iPadin. Kuka sanoo, etteivät vanhemmat ihmiset muka osaisi peiliselfien jaloa taitoa? Ja katsokaa tuota ylpeää hymyä! Hauskat vanhemmat

Seuraavassa kuvassa kerrotaan, kuinka kertojan sisko on saanut aloittaa autolla ajamisen viimeaikoina, ja kuinka hänen isänsä latasi tämän kuvan Facebookiin. Selvästi luotto tyttären ajotaitoihin on täysin sataprosenttista.
hauskat vanhemmat 2

Tämän kuvan kissa ei voi hyvin, joten isä laulaa sille ja soittaa samalla kitaraa. No, mikäs siinä, lemmikki on perheenjäsen siinä missä ihmisetkin, joten onnea vaan yritykseen!
venhempien kekseliäät pilat

Alla olevassa kuvassa perheen isä kärsii selkeästi jo ikävistä iän tuomista vaivoista. Isä latasi tämän kuvan Facebookiin ja kirjoitti: ”Kun tulen vanhemmaksi, huomaan, että minun on helpompi nostaa jalkani ylös kuin taivuttaa ylävartaloani alas juodessani vettä”.
kekseliäiden vanhempien pilat

Lapsi pyysi äidiltään 5 miljoonaa dollaria syntymäpäivälahjaksi. Nokkela äiti päätti antaa lapselle, mitä hänen sydämensä halajaa. Niinpä hän hankki pahvilaatikon ja täytti sen patukoilla, jotka ovat nimeltään satatuhatta. Ainakin äiti yritti parhaansa ja yritti varmaan pidättää nauruaankin samalla, kun lapsensa avasi lahjansa. Jos lapsi heitti vitsiä lahjatoiveellaan, nyt hän ainakin tietää äitinsä pystyvän antamaan takaisin samalla mitalla.
hauska syntymäpäivälahja

Perheen nuorin veli toi tyttöystävänsä ensimmäistä kertaa näytille kotiin perheen illalliselle, jossa juhlittiin vanhemman veljen synttäreitä. Synttäreille tehtiin luonnollisesti kakku, mutta tällä kertaa kakussa luki onnentoivotusten sijaan: ”Alec, kuka tämä erityinen ystäväsi on?” Saattaa olla, että pöytään laskeutui syvä hiljaisuus, kun jälkiruoka tuotiin tarjolle.
kekseliäs syntymäpäiväyllätys

Kuvassa perheenisä päätti vaihtaa rooleja peuran kanssa ja ikuistaa tämän valokuvaan. Kuva oli maailman kekseliäin ja hauskin ainakin isän itsensä mielestä.
hauskat vanhemmat7

Isä on jättänyt pojalleen lapun: ”Christopher, lähdin syömään tätisi ja setäsi kanssa. En tiennyt monelta tulet kotiin töistä, anteeksi, ettemme ottaneet sinua mukaan. Mutta jätin Lihamurekkeelle vähän rahaa sinulle annettavaksi pizzaa ja olutta varten. Toivottavasti teillä kahdella on hauskaa ja nähdään, kun tulen kotiin! Rakkaudella, isä”. Kyllä, rahat oli todellakin jätetty sopivasti nukkuvan kissan tassujen väliin, mikä ei ole ollenkaan yhtä häiritsevää kuin se, että kissa on nimetty Lihamurekkeeksi.

kekseliäs pila

 

 

Lähde.

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti