Uskomatonta tasapainoilua ja akrobatiaa Hoverboard-laudalla – katso video

Näillä naisilla ei tasapainoa ja taitoa puutu. Videossa tasapainoillaan Justin Bieberin musiikkivideon tahdissa yksittäin ja ryhmässä Hoverboard-laudoilla. Uskomattomissa tempuissa muun muassa seistään laudoilla käsillään ja kannatellaan toista ihmistä ilmassa. Naiset myös tanssivat ryhmässä musiikin tahtiin. Tämä saa Hoverboard-laudalla tasapainoilun näyttämään lasten leikiltä. Toisella videolla vasta 7-vuotias poika näyttää miten laudalla tasapainoillaan skeittiparkissa.

Katso video uskomattomasta Hoverboard tasapainoilusta:

 

Seuraavalla videolla 7-vuotias poika näyttää vanhemmille, miten segway-laudalla temppuillaan. Mullistaako tämä hauska kapistus tulevaisuuden skeittauksen?

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti