Älypuhelimet kuuluvat tänäpäivänä oleellisesti useimpien meistä päivään. Aamulla herätessä on tarkistettava kaikki sosiaalisen median kanavat; mitä kaverit ovat tehneet, mitä heillä on ollut päällään, mitä he ovat syöneet, mitä juoneet ja kenen kanssa. Päivän mittaan päivitellään Facebookiin missä ollaan ja mistä tykätään, mitä musiikkia kuunnellaan. Vaikka olemme hyvän ystävän kanssa kahvilla, niin silti täytyy aina pysyä ajantasalla, mitä muut tekevät.

Tässä tulee hauskoja kantaaottavia kuvia tämän päivän älypuhelimen käytöstä ja siitä, mitä se tekee meille. Piirretyt kuvat ovat jopa absurdeja, mutta loppujen lopuksi niitten todellisuutta ei voi kieltääkään, vai mitä?
hääkakku-älypuhelin-addikti

sarjakuva-älypuhelin

älypuhelin-addikti-sarjakuva

älypuhelin-addikti-taivas

älypuhelin-addikti

älypuhelin-addiktio-ruokapöytä

älypuhelin-addiktio-twitter

älypuhelin-addiktio-vanhemmat

älypuhelin-addiktit

älypuhelin-itsemurha-selfie

älypuhelin-parisuhde

älypuhelin-rusketusrajat

älypuhelin-sarjakuva-lomakuva

älypuhelin-treffit

älypuhehlin-addiktio

 

Lähde