Epäonnistuneet tatuoinnit maailmalta – katso kuvat

Tatuoinnin ottaminen on aina iso päätös. Kuva tulee olemaan ihollasi koko loppuelämän, joten sen yksityiskohdat kannattaa miettiä tarkkaan. Silti maailmalta löytyy vaikka minkälaisia epäonnistuneita tatuointeja. Seuraavissa kuvissa esiintyvät henkilöt ovat unohtaneet muun muassa sen perussäännön että, jos olet ottamassa tekstitatuointia, kannattaa oikeinkirjotus varmistaa ennen tatuoimista. Nämä kuvat pistää ihmettelemään mitä näillä ihmisillä on liikkunut päässä tatuointia ottaessaan. Onko osa näistä tatuoinneista jouduttu ottamaan vedonlyönnin seurauksena vai ovatko ne kenties feikkejä? Katso kuvat täysin epäonnistuneista tatuoinneista.

Tämän epäonnistuneen tatuoinnin ottaja ja tekijä unohtivat molemmat tarkistaa tekstinsä oikeinkirjoituksen
tarkista tatuoinnin oikeinkirjoitus

Lapsen kasvojen tatuoiminen omaan käsivarteen saattaa kuulostaa hyvältä idealta, mutta sitä se ei välttämättä ole. Katso vaikka tämän miehen kättä koristavaa vauva-tatuointia.
epäonnistuneet kasvot tatuoinnissa

No jo on erikoinen tatuointi. Mitäköhän tämä yrittää esittää?

erikoinen tatuointi

Yleensä tekstitatuoinnit on lyhyitä, ytimekkäitä ja siroja. Useimmiten niiden oikeinkirjoitus on myös tarkistettu ennen tatuoinnin ottamista. Tässä tapauksessa kaikki nämä asiat ovat menneet pieleen.

epäonnistunut tatuointi

Joskus näkee tatuointeja, joissa käsivarresta tehdään kyborgimainen. Tatuointi saa käden näyttämään siltä, että iho on repeytynyt auki ja alta paistaa scifi-leffamainen metallinen käsivarsi. Sama idea on tässä käsitatuoinnissa, mutta toteutus ei tunnu olevan aivan täysi 10.

kyborg-scifi käsitatuointi

26601 täytyy olla tälle miehelle tärkeä luku. Sketsin toimitus tosin toivoo että tämä kuva on vain muokattu tai sitten kyseessä on jokin halloween pila.

pilalle mennyt tatuointi

Tatuoinnissa esiintyy puoliksi kissaeläin puoliksi ihminen. Hieno idea tatuointiin, mutta toteutuksesta voi jälleen olla montaa mieltä.

puoliksi kissa puoliksi ihminen

Tämän miehen selkää koristaa melko omaperäinen tikku-ukko tatuointi. Haluaisitko sinä ottaa vaikutteita tästä tatuoinnista?

tikku-ukko-tatuointi

Kaverikuva ikuistettuna tatuointiin, mikä hieno idea. Kasvojen tekeminen tatuointiin ei ole ihan helpoimmasta päästä, sen todistaa muun muassa tämä iholla oleva kaverikuva.

kasvot tatuoinnissa

Tällä miehellä on Rayban-aurinkolasit ikuisesti päässään. Eri asia on sitten, miten nämä aurinkolasit toimivat.

silmälasit tatuoituna miehelle

Tämä on jonkinlainen fanitatuointi. Toimitukselle jää kuitenkin hieman epäselväksi, miksi tatuoinnissa kasvot on kuvattu hämähäkille.

fani tatuointi moka

Lähde

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti