Koditon koira pelastettiin vesilaitoksen kemikaaleilta – katso koskettava video!

Tsekkaa massimaisterin bonukset ja nappaa helpot hynät!

Mustafaksi nimetty koditon koira asusteli vesilaitoksen kemikaalien läheisyydessä, kunnes eräs vesilaitoksen työntekijä soitti asiasta paikallisen koirakodin työntekijöille. Koirakodin työntekijät saapuivat paikalle ja huomasivat kodittoman koiran avuntarpeen!

Asuinympäristössään koira altistui vaarallisille kemikaaleille eikä hänellä ollut huolehtijaa tai perhettä! Onneksi maailmassa on olemassa hyviä ihmisiä, jotka välittävät kodittomista eläimistä ja olivat valmiita huolehtimaan tämän vanhan koiran kunnosta.

Katso video ja näe miten Mustafa sai uuden kodin sekä paremman elämän!

Tsekkaa massimaisterin bonukset ja nappaa helpot hynät!

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti