Laskettelija pelastettiin lumivyöryn alta – katso pelastus videolta!

Kuva: Photospin

Lumivyöry on todella vaarallinen luonnonilmiö, joka on koitunut monen vapaalaskettelijan kohtaloksi. Tavallisesti lumivyöryt lähtevät liikkeelle sään vaikutuksesta, mutta useimmiten vaaratilanteet syntyvät ihmisen itsensä aihettamana.

Laskettelijoiden turvavarusteet ovat kehittyneet huimin askelein vuosien saatossa, mutta ne ei eivät kuitenkaan takaa varmuutta lumimassan alta selviytymisestä. Pahimmassa tapauksessa lumivyöryn alle joutunut ihminen voi hautautua syvälle lumikerroksen alle tai jopa ruhjoutua toimintakunnottamaksi.

Videolla nähdyllä laskettelijalla oli turvavarusteiden lisäksi onnea sekä viisaat toimintavalmiit ystävät apunaan. Katso video tästä äärimmäisen vaarallisesta tilanteesta!

 

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti