Mies meni eläintarhaan ja huomasi, että eläintenhoitaja yritti piristää hevosta, joka näytti todella masentuneelta. Ei auttaneet herkut eikä pehmusteet, hevonen vain murjotti. Mies tarjoutui lyömään eläintehoitajan kanssa vetoa, että saa hevosen nauramaan. Epätoivoissaan eläintenhoitaja otti vedon vastaan ja panokseksi pistettiin satanen. Noh, mies kävelee nurkan taakse hevosen kanssa ja kun hän hetken päästä palaa, on hevonen tikahtua nauruun.
”Ei perkule sentään, kyllä sinä tämän satasesi ansaitset,” sanoi eläintenhoitaja ladellen kaksikymppisiä miehen käteen. Seuraavaksi mies kysyi, josko eläintenhoitaja vielä haluaisi lyödä vetoa, että saa saman hevosen vielä itkemäänkin. ”Tässäpä oiva tilaisuus saada tuo saturainen takaisin,” tuumi eläintenhoitaja, joten mies talutti hepan taas nurkan taakse ja kohta hevonen ja mies kävelivät nurkan takaa, hevonen villisti itkien.
”Ei saatana, miten ihmeessä sä nyt tollein ton hevosen saat sua totteleen? Kuules, saat vielä satasen lisää jos kerrot miten teit ton!”
”No, ekalla kerralla minä sanoin sille, että ´mul on isompi ku sulla,’ ja tokalla kerralla mä sitten näytin sille”