Kaupungissa oli vanha kapakka, jonka baarimestari oli tunnettu siitä, että hän pystyi puristamaan kädellä sitruunan tyhjään lasiin niin, ettei kukaan saanut siitä enää edes yhtä pisaraakaan irti. Kahvilan seinällä oli ollut jo vuosien ajan haaste, että jos joku saa hänen puristamastaan sitruunasta edes pisaran irti, voittaa 1000 dollaria. Useita kertoja toinen toistaan vahvempi mies on yrittänyt voittaa baarimestarin, mutta turhaan. Sitruuna on ollut kerta toisensa jälkeen niin loppuun asti puristettu, että siitä ei ole irronnut yhtäkään tippaa.

Eräänä päivänä kapakkaan astui vanha mies, joka huomasi seinällä olevan haasteen. Vanha mies sanoi baarimestarille, että hän tahtoo yrittää voittaa haasteen. Kapakan kanta-asiakkaat nauroivat miehelle, että moni vahva mies on jo yrittänyt voittaa baarimestarin eikä ole onnistunut, miten ihmeessä sinä voisit voittaa. Baarimestari otti kuitenkin kaikki haastajat vastaan ja kaikki kapakan asiakkaat kokoontuivat baaritiskin ympärille. Baarimestari otti sitruunan käteen ja puristi sen lasiin niin lujaa, ehkä lujempaa kuin koskaan, että sitruunasta jäi vain nahistuneet kuoret jäljelle. Vanha mies otti nahistuneen sitruunan käteensä ja puristi. Kuinka ollakkaan, sitruunasta tippui viisi pisaraa lasiin, ja mies oli voittanut haasteen. Baarimestari hämmästyi, koska kukaan muu ei ollut ennen voittanut haastetta. Tuhat dollaria oli maksettava, mutta baarimestari tahtoi tietää mieheltä että missä hän on oikein töissä. “Verovirastossa”, vastasi mies.