Oletko kyllästynyt siihen että kemiat eivät vain klikkaa uuden lapsenvahdin kanssa? Kaipaatko lapsille lisää viihdettä arkipäiviin kun itse olet töissä?

Saisimmeko esitellä uuden aikakauden lapsenvahdin – orangin! Apinat muistuttavat geneettisesti suuresti ihmisiä, ja näköjään he myös omaavat sen verran voimakkaan hoivaamisvaiston että mikä tahansa eläinvauva sopii hoivattavaksi. Miksei sama pätisi jopa ihmislapsiin? Tämä Myrtle Beach Safarin asukas pitää jopa leijonanpoikaset kurissa, joten teidän perheen kersat saadaan kyllä kuriin tämän apinan voimin! Oranki osaa jopa syöttää tiikerinpoikasia tuttipullolla – huolta ei siis tarvitse kantaa edes lasten ruokkimisesta. Alta löytyvältä videolta saat hieman lisämakua tämän lapsenvahdin kykyihin. Hoi kaikki, mistä näitä lapsenvahteja voi palkata?