Alabaman osavaltiossa Amerikassa sijaitsevan Pell Cityn kaupunki oli päättänyt purkaa legendaarisen Acondale Mills -tehtaan savupiipun. Tehdas oli toiminut pienessä kylässä 1900-luvun alusta lähtien. Suuri osa kylän asukkaista oli työskennellyt tehtaalla jossain vaiheessa elämäänsä ja jokainen asukas vähintäänkin tunsi jonkun, joka oli työskennellyt legendaarisella tehtaalla. 1920-luvulla kylä oli romahduksen partaalla, mutta tehdas piti kylän hengissä. Tehdas ehti olla toiminnassa yli 100 vuotta, kunnes se meni konkurssiin vuonna 2006, pari vuotta myöhemmin tehdas tuhoutui pahasti tulipalossa ja jäljelle jäi vain sen korkea piippu.

Nyt kaupungin oli määrä purkaa piippu ja rakentaa paikalle muistoaukio tehtaan kunniaksi. Kaupunki oli järjestänyt asukkaille turvallisen paikan seurata tornin purkua. Monet kyläläiset olivat surullisia tornin purkamisen johdosta, mutta kaupunki oli päättänyt purkaa sen kalliiden ylläpito- ja korjauskustannusten takia.

Purkutyössä kaikki ei kuitenkaan sujunut kuten oli suunniteltu ja järeät dynämiitit eivät riittäneet kaatamaan tornia. Sadat ihmiset seurasivat paikan päällä purkutöitä, kun epäonninen kaivurikuski ohjattiin kaatamaan pystyyn jäänyttä mutta dynamiiteista vaurioitunutta tornia kaivurilla. Videolta näkyy kun pahaa-aavistamaton kuski tönii tornia kauhalla, kunnes torni kaatuu – ja kaatuu suoraan kaivurin päälle.

Yleisössä ihmiset pelästyvät, mutta kaikkien onneksi kaivurikuski kipuaa lopulta ulos ehjin nahoin. Katso kaupungin nolo kaivurimokailu oheiselta videolta:Jutusta kertoi Wiat 42 news.

Jaa nolo kaivurimokailu myös kavereillesi: