Aina kun luet viihdeuutisia ja luulet, että tämän oudommaksi tämä maailma ei voi enää mennä, luet seuraavan jutun ja huomaat taas olleesi väärässä. Maailma on kauniisti sanottuna mielenkiintoisia ihmisiä pullollaan, ja kaikilla on oma tarinansa ja tapansa elää. Siinä ei ole siis mitään pahaa, mutta aika ajoin otsikoihin nousee tapauksia, jotka silti nostattavat kulmakarvoja ja aiheuttavat ihmetystä. Joidenkin tarinat nimittäin vain sattuvat olemaan erikoislaatuisempia kuin toisten.

Nyt otsikoihin ovat nousseet identtiset kaksostytöt, Anna ja Lucy DeCinque, 30-vuotiaat australialaiset Perthin kaupungista. Usein on niin, että sisarukset, varsinkin siskokset, voivat olla hyvinkin läheisiä ja jakaa toistensa kanssa melkein kaiken elämässään. Niinpä, melkein kaiken. Nämä identtiset siskokset jakavat kuitenkin kaiken sanan varsinaisessa merkityksessä. He viettävät kaiken aikansa yhdessä ja jakavat niin saman kännykän kuin saman poikaystävänkin.

Kyllä, he seurustelevat molemmat Ben Byrne -nimisen miehen kanssa. Nyt siskokset toivovat, että he tulisivat raskaaksi tälle miehelle samaan aikaan, koska ”heidän vartalonsa tulee olla samanlaisia”. Esiintyessään australialaisessa TV-showssa The Insight, Anna sanoi: ”Jos minä tulisin raskaaksi, Lucy hankkiutuisi raskaaksi saman tien, koska vartaloidemme tulee näyttää aina samalta”. ”Yrittäisimme takuulla tulla raskaaksi samaan aikaan. Nyt emme kuitenkaan yritä saada lasta tällä hetkellä. Rakastamme lapsia ja lapset rakastavat meitä, mutta nyt ei ole oikea aika”. He sanovat myös: ”Vaikka joutuisimme käymään molemmat läpi koeputkihedelmöityshoidot, tekisimme sen, sillä meidän tulee aina näyttää samalta”.

Tytöt ovat tiettävästi käyneet läpi myös kosmeettisia leikkauksia näyttääkseen täysin samalta, vaikka ovatkin jo identtisiä kaksosia. Heidän poikaystävänsä Ben on myös kaksonen itse, mutta ei identtinen. Siskokset sanovat, että Ben silti ymmärtää kaksosten välisen yhteyden ja kaiken sen, miltä kaksosena oleminen tuntuu. Tytöt kertovat, että heillä on ollut erilliset poikaystävät aiemmin, mutta he eivät ikinä ymmärtäneet siskosten läheisyyttä eikä sitä, että he haluavat olla yhdessä koko ajan.

Alla olevista kuvista voi todellakin nähdä, että samankaltaisuus on näille siskoksille tärkein asia. Mitä tapahtui yksilöllisyyden arvostamiselle? Voisitko itse seurustella samaan aikaan molempien kaksosten kanssa?

Identtiset kaksoset haluavat identtiset raskaudet saman miehen kanssa ‒ mitä? Identtiset kaksoset haluavat identtiset raskaudet saman miehen kanssa ‒ mitä? Identtiset kaksoset haluavat identtiset raskaudet saman miehen kanssa ‒ mitä?

 

 

Lähde.