Jooga on nyt muodissa ympäri maailmaa. Tästä osoituksena myös kymmenet eri variaatiot mitä tästä kehontuntemusta ja hallintaa vaativasta lajista on kehitetty. Useimmat harrastajat mieltävät Joogan harjoituksena, jossa rentoudutaan ja pyritään kehittämään mielen ja kehon hallintaa. Joogaharjoitusten aikana keskitytään ja tehdään erilaisia notkeutta vaativia liikkeitä. Joogatunteja järjestetään useimmissa liikuntakeskuksissa myös suomessa.

Joogaa voi harjoittaa myös kotona. Seuraavat Jooga mokat osoittavat että tämä rauhallinen harjoitus voi olla välillä riskialtis ja vaarallinen. Ainakin harjoituspaikka on syytä valita siten, että lähellä ei ole häiritseviä tekijöitä tai helposti hajoavia esineitä.

Amerikan hauskimmat kotivideot kokosi ihmisten itsensä kuvaamia Jooga mokia. Seuraava video on poimittu Americas Funniest Home vides -facebook sivuilta ja sitä on tätä uutista tehdessä katsottu lähes puoli miljoonaa kertaa.

Katso video hauskimmista Jooga mokista

Jooga-mokat

Video poimittu facebook sivulta: America’s Funniest Home Videos 16. lokakuuta 2015

hjghjghj