Kosinta tehdään yleensä vain kerran elämässä ja kun kohteena on se elämän tärkein henkilö, on tapahtumasta hyvä tehdä ikimuistoinen ja ainutlaatuinen. Monet nähtävyydet ympäri maailman ovat suosittuja kosintapaikkoja ja aina varma valinta. Kosintaan voi liittää myös asioita omalle kumppanille tärkeistä asioista tai harrastuksista. Katso seuraavat esimerkit ainutlaatuisista kosinnoista. Ota mallia ja tee omasta kosinnastasi ikimuistoinen.

1. Joannan tuleva aviomies näki vaivaa tehdessään kosintaviestin pellolle. Tämän jälkeen hän lennätti naisystävänsä katsomaan viestiä ilmasta käsin.ainutlaatuiset kosinnat

 

2. Mies suunnitteli juoksureitin siten, että reitti piirtäisi älypuhelimen GPS-sovellukseen kosintaviestin. Tuleva aviopari juoksi lenkin yhdessä ja mies yllätti naisystävänsä lenkin päätteeksi näyttämällä GPS:n piirtämän viestin.vinkit kosintaan
3. Revontulet on yksi luonnon kauneimmista näytelmistä. Mikäs sen romanttisempaa kuin kosia revontulien loisteessa Suomen lapissa.

ainutlaatuiset kosinnat 3

4. Puutarhatöitä rakastavan naisen miesystävä keksi piilottaa aarteen perheen pieneen kukkapenkkiin. Aarteeseen oli piilotettu kosintaviesti ja nainen löysi sen istuttaessaan uutta kasvia. Tätä kosintavinkkiä voi muokata piilottamalla sormuksen ja viestin myös muulla tapaa.kosintavinkki

 

5. Kosinnat ulkomaanreissuilla tunnettujen nähtävyyksien luona ovat klassikkoja. Tämä mies kosi naisystäväänsä Oregonissa kauniin Willamette-joen yli kulkevalla Broadway-sillalla.suosittu kosinta

 

6. Tämä on yksi ainutlaatuisimmasta paikoista kosia. Vaikuttava kuva on napattu Trolltunga-vuorelta Norjasta.ainutlaatuiset kosinnat 6

 

7. Mies oli sopinut Planetaarion henkilökunnan kanssa etukäteen kosivansa naisystäväänsä. Planetaarion henkilökunta oli mukana tempauksessa ja muokkasi Planetaarion tähtitaivaalle kosintaviestin.kosinta planetaariossa

 

8. Kosinnat urheilutapahtumissa on yleisiä Amerikassa. Suomessa romantiikkaa nähtiin Vuonna 2014 pelatussa Pelicans – HPK –ottelussa, jossa 27-vuotias Tomi kosi tyttöystäväänsä, joka on pitkäaikainen Pelicans fani

kosinta jääkiekkopelissä suomessa
Kuva: Iltasanomat.fi

Lähde