Liikenteessä sattuu ja tapahtuu. Monet ovat omasta mielestään maailman parhaita kuskeja, mutta muilla tienkäyttäjillä saattaa olla asiasta aivan päinvastainen mielipide. Seuraavat törpöt ovat tehneet liikenteessä kummallisia valintoja, jotka on saatu taltioitua kameralle. Kaikki kuvat ja videonpätkät ovat aitoja. Katso kuvat idioottimaisesta liikennekäyttäytymisestä.

 

Tämän törpön taakse et haluaisi joutua liikenteessä. Kaverin lastauksessa on ”hieman” toivomisen varaa. Autonrengas ja paljon muuta romua pursuaa lavan yli ja on juuri putoamassa tielle. Kaiken tämän lisäksi romun seassa häärii koira. Mitä tämä kuski on oikein miettinyt?
Idiootit liikenteessä 2

 

Samaa voisi kysyä tältä kaverilta. Kuski on päätätnyt mahduttaa kyytiinsä kanootin keinolla millä hyvänsä. Kanootti on aivan liian pitkä mahtuakseen henkilöautoon, joten kuski joutuu ajamaan autoa molemmat sivuovet auki.

Idiootit liikenteessä

 

Tämä kaveri taisi sekoittaa polkimet keskenään, muuten tämä toilailu ei pitäisi olla mahdollista.

törpöt liikenteessä

 

Tälle liikennekameralle kuvattu kuski ei pahemmin piittaa liikennesäännöistä, mutta hänellä on uskomaton tuuri. Idioottimainen tempaus palkitaan ja hän selviää kolarista kuin ihmeen kaupalla muiden tienkäyttäjien erinomaisen reagoinnin ansiosta.

törpöt liikenteessä 5

 

Tämä bussikuski ei havannoinut kulkupelinsä korkeutta, tai sillan mataluutta. Toivottavasti yläkerroksessa ei istunut tapahtumahetkellä matkustajia…

törpöt liikenteessä 4

 

Jos liikenteessä joskus tulee törttöiltyä, tämä ei ole tapa jolla se kannattaa tehdä. Kuvan epäonninen kuski on parkkeerannut lava-autonsa suoraan poliisiauton päälle. Mahtaako tällä suorituksella saada pitää ajokorttinsa.törpöt liikenteessä 6

Vahinkoja sattuu, mutta oletko törmännyt tällaiseen? Kuvan kuski on unohtanut irroittaa tankkausletkun autostaan lähtiessään bensa-asemalta. Bensa-aseman omistaja on varmasti mielissään.

törpöt liikenteessä 2

 

Tämä idioottimainen käytös on valitettavasti lisääntymään päin liikenteessä. Nainen räplää älypuhelintaan samalla kun ajaa autoa – vieläpä ohituskaistalla!

törpöt liikenteessä 9

 

Tämä nainen veti vielä edellistäkin paremmaksi. Hän on kaivanut älypuhelimen sijaan esiin kannettavan tietokoneen, ja selaa tuttua ja ”turvallista” facebookia ajaessaan autolla. törpöt liikenteessä 10

 

Viimeisestä kuvasta toimitus ei ole varma onko tämä idiotismia vai neroutta? Päätä sinä ja kerro mielipiteesi vaikka kommenttiosiossa. Kuvan pariskunta kruisailee avoautolla kun sade iskee, mutta ei hätää, aina on olemassa sateenvarjot.

törpöt liikenteessä

Lähde