Aiemmin uutisoimme siitä, kuinka Netflix rekrytoi ja palkkaa huimalla tilipussilla jonkun onnekkaan töihin. Työnkuvana olisi matkustaa Euroopassa eri maihin elokuvien ja sarjojen kuvauspaikoille ja ottaa kuvia ja tavata näyttelijöitä samalla. Kuulostaa liian unelmaduunilta ollakseen totta, eikö vain?

Suurin osa meistä, varsinkin nuorempana, teki kesätöikseen esimerkiksi puutarhojen ja hautausmaiden hoitoa tai olimme töissä esimerkiksi pikaruokaravintoloissa tai apureina rakennustyömailla. Olimme lapsenvahteja tai maalasimme taloja. Teimme sitä työtä, mitä satuimme saamaan.

Sama juttu on saattanut jatkua näin vanhemmallakin iällä, ja saatamme huomata olevamme töissä paikassa, jossa emme oikeastaan haluaisi olla, mutta mitään muutakaan ei ole saatavilla. Tai teemme töitä vain rahan takia, jotta joskus voimme lähteä toteuttamaan unelmiamme. Haaveilemme, että jonain päivänä teemme työtä, jota oikeastaan haluamme tehdä, eikä se täten tunnu edes työnteolta. Ainakaan useimpina päivinä.

Nyt Netflixin unelmaduunille on tullut haastaja. Entäs jos voisit tehdä sitä työksesi, mitä rakastat? Varsinkin, jos rakastat olutta, tämä työ olisi kaikkea mistä olet haaveillut! World of Beer on Floridassa päämajaansa pitävä olutravintolaketju, joka etsii nyt kolmea harjoittelijaa, jotka viettävät neljä kuukautta matkustellen maailmalla, maistellen erilaisia olutmerkkejä, osallistuen erilaisille olutfestivaaleille ja julkaisten tämän kaiken sosiaalisessa mediassa. Miten niin muka some ei voisi työllistää?

Mikä parasta, kaikki kulut maksetaan ja saat 12 000 dollaria ”vaivannäöstäsi”! Mutta koska kaikki tällainen kuulostaa aina liian hyvältä ollakseen totta, kannattaa lukea työilmoituksen pienet printit, joista selviää, että sinun tulee olla Amerikan kansalainen hakeaksesi tätä työtä. Hmmm, miten se olisi mahdollista lyhyellä varoitusajalla? Google laulamaan ja hakemusta sisään!

 

Lähde.