Hyviä, pahoja ja kerrassaan kauheita. Lentomatkustuksessa tapahtuu näitä kaikkia ja muutakin omituista siltä väliltä. Lentoemännät, stuertit ja muu lentohenkilökunta saavat päivittäin näköalapaikan kaikkiin niihin omituisiin tapahtumiin, joita lentokoneessa tapahtuu.

Useat lentomatkustusalalla työskentelevät ihmiset ovat postailleet tarinoitaan Reddit-palveluun. Vaikka kertomusten alkuperää ei voidakaan millään todistaa, ainakin näiden juttujen perusteella voidaan sanoa, että ilmassakin kaikki on mahdollista. Lue hauskat tarinat alta!

Oudoimmat tapahtumat lentokoneessa ‒ lue lentoemäntien tarinat

”Urani kohokohtia oli se, kun Sarah Palin järkyttyi totaalisesti, kun salama iski koneeseemme. Hän vain kiljui ja kiljui ja itse yritin pysyä rauhallisena, vaikka teki mieli kehottaa naista chillaamaan, ei tämä kone tästä mihinkään tipu.”, kirjoittaa nimimerkki _transatlantique.

”Työskentelin yksityiselle tilauslentoyhtiölle puolitoista vuotta ja paljon eri asioita ehti tapahtua. Yksi mieleenpainuvimmista tapahtumista oli kuitenkin se, kun lintu törmäsi meihin koneen nousun aikana. Koneen pinta oli linnun sisuskaluissa ja höyhenissä kun laskeuduimme, ja pystyit jopa haistamaan palaneita sulkia. Lisäksi koneen moottorikin sammutettiin varotoimenpiteenä”, kertoo AlamosX.

Lue nämä oudoimmat tapahtumat lentokoneessa

Primus 852 kertoo mitä hänen vaimonsa joutui kokemaan työskennellessään yhdelle saksalaiselle lentoyhtiölle: ”Vanha rouva kuoli kesken lennon. Yleensä jos joku kuolee, heidät laitetaan WC-tiloihin, mutta yksi pursereista ajatteli, että se olisi nöyryyttävää. Koska vaimoni oli yksi vahvimmista lentoemännistä ja kyseinen purseri ainut mies, he joutuivat raahaamaan kuolleen rouvan koneen läpi henkilökunnan tiloihin, joissa he lepäävät matkan aikana. Kuolleet ihmiset ovat todella painavia, eikä kukaan matkustajista tarjonnut apua.”

KS1867 kertoi, että myös hänen äitinsä joutui kerran ikävään tilanteeseen. Hän oli lennolla, jossa eräs mies veti niin kovat kännit, että päätti virtsata vieressään istuneiden kahden ihmisen päälle. Toinen heistä oli alaikäinen tyttö ja toinen kääpiö.

Lentoemännät näkevät kaikkea outoa lennoilla.

Nimimerkki Ishitonpigs kertoo tilanteen, jossa romanttiseksi tarkoitettu hetki meni pieleen: ”Yksi lennon pariskunnista päätti liittyä kymppikerhoon koneen vessassa. Mies meni vessaan ensin ja naisen piti hetken kuluttua seurata perässä. Mies riisuu itsensä alasti ja odottaa, kunnes vaimo koputtaa hiljaa oveen. No, vaimoa taisi pelottaa sillä hän ei mennytkään ovelle. Sen sijaan toinen matkustaja, mies, ajatteli, että mies tarvitsee apua ja meni koputtamaan vessan ovea. Alaston mies avaa oven ja oven takana ollut mies kiiruhtaa nopeasti vessaan sisälle ajatellessaan, että mies tarvitsee nopeasti apua eikä hän halua muiden näkevän. Harmi vain, että hän juuttui siinä tohinassa kiinni vessan oviaukkoon.”

 

 

Lähde.
Kuvat: tripit.com