Internet on nykyään mahtava työkalu muun muassa tiedon etsintään ja jakamiseen. Useimpiin ongelmiin löytyy ratkaisu tai vinkkejä nettiä selaamalla. On kuitenkin tiettyjä klassisia juttuja, joita netissä ei kannata tehdä. Yksi niistä on pyytää nettiyhteisöä muokkaamaan omaa valokuvaa. Tämän kuvan mies astui miinaan, kun pyysi eräällä netin keskustelupalstalla apua kuvansa muokkaamiseen. Ohjeiksi hän antoi, että vauva pitäisi photoshopata korkeammalle, jotta kuvasta tulisi dramaattisempi. Foorumien käyttäjien vastaukset miehelle ovat täyttä kultaa. Katso hauskat photoshop pilat.

Alkuperäinen kuva:

alkuperäinen photoshop pila

Photoshop pilakuvat

Netinkäyttäjät photoshoppasivat vauvan toinen toistaan erikoisempiin paikkoihin. Onkohan isä ylpeä näistä pilakuvista? Ainakin hän sai kerta heitolla lisäystä perhealbumiin. Ensimmäisessä pilakuvassa vauva hiihtää vesisuksilla, tai yhdellä suksella.

photoshop pilakuva

Vauva juhlii Barcelonan maalianetin photoshop pilat photoshop vauva photoshop pila vauva vauva6 vauva7 vauva8 vauva9 vauva10 vauva11 vauva12 vauva13

Lähde