Me kaikki olemme takuulla kuulleet joitain tarinoita esimerkiksi moottoripyöräjengeistä tai esimerkiksi Amerikan katujengeistä, joiden omissa sodissa lentävät nyrkkien lisäksi luodit. Näillä jengeillä on omia rituaalejaan, joista osa on vuotanut julkisuuteen muiden kauhisteltaviksi. Oletko kuullut osan niistä? Nyt voit lukea ne alta; nämä ovat kauheimmat jengirituaalit ympäri maailmaa.

Helvetin Enkelit: kaste virtsassa

Helvetin Enkelit on yksi tunnetuimmista jengeistä maailmassa ja kaikki tuntevat heidät; tekemänsä väkivalta ja rikokset ovat aina vain vahvistaneet heidän pahansuopaa mainettaan. Amerikkalainen mies Hunter S. Thompson soluttautui mukaan jengiin vuodeksi tehdäkseen tutkimusta jengistä, ja raportoi heidän rituaaleistaan. Jäseneksi otto -rituaaliin kuului sankollinen sontaa ja virtsaa, joka kerättiin kokouksen aikana, ja tämä sanko sitten kaadettiin uuden jäsenen niskaan ”juhlallisessa kasteessa”. Mikä pahinta, jäseniä kehoitettiin olemaan pyykkäämättä heidän juuri häpäistyjä tamineitaan.

Kiinalaiset salaseurat: veren juominen

Kiinalaiset salaseurat hallitsevat Kiinan alamaailmaa, sisältäen Macaon Ja Hong Kongin. Vihkimisriittiin kuuluvat useita eri rituaaleja, ja mukana on useita jengin pyhiä esineitä. Lisäksi rituaalien suorittamiseen tarvitaan paljon tilaa. Turvallisuusongelmien vuoksi kaikkien rituaalien yksityiskohtia ei ole voitu tuoda päivänvaloon, mutta vihkimisriitin lyhennetyn version kenties vastenmielisin osio on säilytetty. Kiinalaisten salaseurojen uusien jäsenten tulee juoda voimakasta keitosta, joka sisältää muiden jäsenten verta sekä uuden jäsenen omaa verinestettä. Uusien jäsenten tulee myös muistaa ja osata lausua jengin runoja, jotta heidät voidaan jatkossa tunnistaa jäseniksi.

Aryanin veljeskunta

1960-luvun kansalaisoikeusliikkeen osana tapahtui vankiloiden yhdentyminen, mikä tarkoitti sitä, että eri rotujen edustajat istuivat vankilatuomionsa samoissa tiloissa. Vangit ottivat oikeuden omiin käsiinsä ja muodostivat jengejä rotujen mukaisesti. Aryanin veljeskunta perustettiin San Quentinin vankilassa vuonna 1964. Jengin toimintaan vankilassa kuuluivat miesprostituutio, huumeiden salakuljetus ja kiristys. Uusien jäsenten tuli ”tehdä omat luunsa” kirjaimellisesti käännettynä ennen kuin saivat hyötyä jengin tuotoista ja voimasta. Tähän kuului kilpailevien jengiläisten ja jopa vankilan työntekijöiden murhaaminen.

MS-13

Mara Salvatrucha 13, paremmin tunnettu nimellä MS-13, perustettiin tiettävästi El Salvadorissa ennen kuin se levittäytyi Pohjois-Amerikkaan. Miesten, jotka halusivat liittyä jengiin, piti kestää vakavaa väkivaltaa. Yksi lapsijäsen oli vasta 11-vuotias, kun viisi vahvinta jengiläistä hyökkäsivät hänen kimppuunsa ja hakkasivat hänet tiedottomaksi. Jos nainen halusi liittyä jengiin, hänen piti sietää seksuaalista väkivaltaa jengin jäseniltä päästäkseen mukaan.

Ku Klux Klan: ristin polttaminen

Amerikan historian kenties kiistanalaisin organisaatio Ku Klux Klan on tunnettu sen rasistisista näkemyksistään tummaihoisia kohtaan. Jengi on syyllistynyt useisiin väkivallantekoihin ”puhdistaakseen” yhteiskuntaa. Ku Klux Klan on tunnettu valkoisten huppujen ja kaapujensa lisäksi julkisista toimenpiteistään kuten paraateistaan ja ristin polttamisestaan. Tämän tarkoitus on aiheuttaa pelkoa lähellä asuvissa tummaihoisissa.

Numbers Gang

Tämän jengin juuret ulottuvat aina 1800-luvulle asti, ja se on lähtöisin Johannesburgin vankilasta. Jengi jakaantui seuraaviin ryhmiin: 26, 27 ja 28 ja jokaisella ryhmällä on omat vastuunsa, jotka tulee suorittaa. Osa vihkimisriittiä on erottaa potentiaaliset Numbers Gang -jengiläiset. Jäsenenä toimiva jengiläinen kysyy uudelta jengiläiseltä, mitä hän tekisi jos sataisi ja hänellä olisi vain yksi sateenvarjo. Jos hän vastaa, että jakaisi sateenvarjoaan, hänet määrätään seksityöhön. Jos tulokas vastaa, että hän astuisi sateeseen toisen jengiläisen kanssa, tulokkaan täytyy hyökätä vanginvartijan kimppuun ja kestää sitä seuraava hakkaaminen päästämättä ääntäkään.

Latin Kings

Latin Kingsejä pidetään yhtenä Amerikan vaarallisimmista jengeistä. Jengi perustettiin Chicagossa 1940-luvulla. Jengin toimintatapoihin kuuluvat veljeily terroristien kanssa, sotilaallisten aseiden varastelu ja jopa kannibalismi, joka kohdistetaan tottelemattomiin jengin jäseniin.

Knights Templar -kartelli

Tämä pahamainen jengi pitää jäsenensä kurissa ”eettisillä säännöillä”, joihin kuuluu esimerkiksi uskonnollinen kuri. Lisäksi he saarnaavat kunnioituksesta naisia ja lapsia kohtaan ja kieltävät huumeiden käytön. Joten mikä tekee heistä siis niin pahamaineisia? Heidän yksi vihkimisriittinsä on lapsen sydämen syöminen, joka hankitaan heidän järjestämänsä elinkaupan kautta. Tämän tarkoituksena on todistaa tulokkaan uskollisuus jengiä kohtaan.

 

 

Lähde.