Tuntuuko sinustakin, että uutisista saa jatkuvasti lukea enemmän siitä, mitä kaikkea pahaa maailmassa tapahtuu? Maailmassa tapahtuu jatkuvasti pahoinpitelyjä, raiskauksia, ryöstöjä, petoksia ja onnettomuuksia, ja niistä uutisoidaan median jokaisessa kanavassa sekä sosiaalisessa mediassa. Luonnollisesti se kuuluu median tehtäviin, mutta tarvitsemme lisää hyviä uutisia huonojen rinnalle.

Maailmassa tapahtuu jatkuvasti myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joista pitäisi uutisoida samalla tavalla. Näin voimme palauttaa mieleemme, ettei tämä maapallomme niin kauhea paikka olekaan asua ja elää. Yleensä huonot uutiset herättävät enemmän tunteita ja pysyvät mielessä hyviä uutisia kauemmin, ja sitä suuremmalla syyllä ihmisyyden hyvät puolet tulee pitää mielessä entistäkin tiukemmin. Kokosimme alle näitä iloisia tapahtumia. Nämä kuvat palauttavat uskon ihmisyyteen ‒ numero 7 antaa sinullekin ajateltavaa.

 

Nämä kuvat palauttavat uskon ihmisyyteen

Kuvassa kerrotaan, kuinka kuvan ottajan ystävä voitti polkupyörän messuilta ja lahjoitti sen kuvassa näkyvälle pojalle. Katsokaa hänen ilmettään! Yllättävät ystävällisyyden teot ovat niitä parhaita.

Nämä kuvat palauttavat uskon ihmisyyteen

Tämä kuva näyttää, kuinka pitkälle asiakaspalvelu voi mennä, ja kuinka ihminen voi auttaa toista myös työkiireidensä lomassa. Kuvassa pikaruokaravintolan työntekijä suojaa vanhusta sateelta.

Nämä kuvat palauttavat uskon ihmisyyteen

Tiedätkö sellaiset kaupat, joissa kaikki maksaa euron? Tai tässä tapauksessa dollarin. Kuvan ottaja ja hänen lapsensa piilottivat dollarin seteleitä ympäri kauppaa ilahduttaakseen ihmisten päivää. Kuinka hyvä idea! Löytäjien ilmeet olisivat takuulla näkemisen arvoisia.

Kuvassa näkyy, kuinka tämä ihminen jätti lottokuponkeja bensa-asemalle ja toivottaa onnea tankkaajille. Miten sinä reagoisit jos tulisit tankkaamaan ja löytäisit tällaisen yllätyksen?

Poliisi auttaa kuljettajaa, jolta oli loppunut bensa kesken kaiken. Bensa-asemaa ei ole lähettyvillä, joten tankkaaminen pitää hoitaa hieman erikoisemmalla tavalla. Toimii!

Kuvassa kerrotaan, kuinka koulussa on lapsi, joka tekee ilmaisia eväsleipiä koululaisille, joilla ei ole mitään syötävää lounaaksi. Hyvät teot voi aloittaa jo nuorena. Oho, ja vielä Nutellaa, nam!

Lapussa kirjoittaja sanoo huomanneensa, kuinka lapun vastaanottaja tarvitsi uudet renkaat autoonsa, ja että hän halusi auttaa, sillä kerran joku tuntematon henkilö oli auttanut häntä. Hän kirjoittaa, kuinka kuitti on kirjekuoressa ja lapun vastaanottaja voi vain mennä paikan päälle, kysyä Steveniä ja he asentavat renkaat ilmaiseksi. Ainoa asia, mitä kirjoittaja pyytää on, että lapun vastaanottaja tekee myös itse joku päivä epäitsekkään hyvän teon jollekin toiselle. Näin annamme hyvän kiertää. Pistää miettimään, miten itse voisi piristää jonkun toisen päivää.

Kuvan ottaja kertoo tilanneensa ruokaa netistä kotiinkuljetuksella, ja kirjoittaneensa tilauslomakkeeseen, jos työntekijät voisivat kirjoittaa jotain piristävää ruoan kuljetusastiaan, sillä hänet oli juuri jätetty. Hän löysi nämä kirjoitukset kannesta: ”Olet arvokas!”, ”Et tarvitse häntä ollaksesi onnellinen”. Hänen fiiliksensä nousivat takuulla!

Tällainen lappu on erään pesulan ikkunassa. Siinä sanotaan, että jos olet työtön ja olet menossa työhaastatteluun ja tarvitset puhtaan vaatetuksen, he pesevät asusi ilmaiseksi. Aivan mieletöntä.

Toivottavasti nämä kuvat antoivat positiivisuutta viikonloppuusi!

 

 

Lähde.