Moottorikelkalla ajaminen on suosittu talviajan harrastus. Nykyään kelkkailuun kuten moneen muuhunkin moottoriajoneuvolla liikkumiseen yhdistetään hurjia temppuja. Omanlainen arjen sankarinsa on tällä videolla esiintyvät herrasmies Yhdysvalloista.

Miehen tyyli ja kelkka ovat suoraan kultaiselta 90-luvulta mutta asenne täyttä rautaa suoraan vuodelta 2017. Pienet kolhut ja repeämät eivät haittaa kun herra ottaa asiakseen lähteä lähes lumettomalta maalta hyppäämään omatekoisesta hyppyristä. Lopputulos ei välttämättä ollut aivan suunniteltu mutta mikä tärkeintä, miehen ajattoman tyylikäs farkkuasu pysyy ehjänä.

Videolla voimme nähdä, kuinka moottorikelkkakin ottaa pientä osumaa mutta moottorikelkalla ajaminen näyttää olevan sen verran verissä että pienestä ei mies hätkähdä. Tsekkaa tyylikäs hyppyvideo ja tee oma päätelmäsi, olisiko tällä taiturilla aineksia myös isommille areenoille?