Mitä miesten polttareissa tapahtuu ihan oikeasti? Kaikki me, varsinkin naiset ja sankareiden puolisot, kuvittelemme, että polttarit ovat aina kuin suoraan Kauhea Kankkunen -elokuvasta, mutta totuus voi olla vallan toinen. Näin voi tapahtua, mutta ei aina. 10 jenkkisulhasta paljastavat, mitä heidän polttareissaan tapahtui. Tämä on sitä oikeaa elämää!

Mitä polttareissa tapahtuu ‒ oikeasti?

Jäimme jumiin hotellihuoneeseen

”Olin aina halunnut käydä Meksikon Cancúnissa, koska en päässyt sinne ikinä kevätlomilla ollessani yliopistossa. Polttareissani lähdimme sinne, mutta juuri silloin sinne tuli myrsky ja satoi kolme päivää putkeen. Päädyimme pysyttelemään hotellihuoneessa juoden tequilaa ja pelaten kaikkia mahdollisia korttipelejä mitä vain tiesimme.”

Harrison, 27.

Aivan kuten elokuvasta

”Minun polttarini olivat kuin suoraan Kauhea kankkunen -elokuvasta. Jonkun olisi pitänyt kuvata tapahtumat. Kadotimme yhden jätkän polttariporukastamme ja löysimme hänet vasta vuorokauden jälkeen sairaalasta, sillä hän oli saanut alkoholimyrkytyksen. Yksi jätkistä pidätettiin. Meidät muut heitettiin ulos kolmelta klubilta Miamin South Beachilla. Minä sulhasena käyttäydyin kuitenkin kaikista parhaiten.”

Greg, 28.

Pusuja stripparin kanssa

”Vaimoni ei tiedä tästä, ja olen joutunut lahjomaan kavereitani, etteivät he kertoisi tästä, vaikka tapahtumasta onkin jo kolme vuotta aikaa. Suutelin stripparia polttareissani. Hän ei ollut silloin töissä, vaan tapasimme hänet baarissa. Kaverini olivat maksaneet hänelle muutaman dollarin, että hän suutelisi minua. Kyse oli vain pikkupususta, mutta jos vaimoni saisi tietää, se olisi sitten siinä.”

Brendon, 27.

Kuka edes muistaa?

”Miten voisin kertoa mitä polttareissani tapahtui, sillä minulla ei ole mitään muistikuvia. En muista mitään sen jälkeen kun saavuimme New Orleansiin. Join koko lennon ja seuraavat kaksi päivää kunnes saavuin kotiin.”

Kyle, 26.

Mitä miesten polttareissa tapahtuu oikeasti?

Nukkumassa alkuillasta

”Totuus on, että olimme molempina iltoina nukkumassa jo iltayhdeksältä. Golfasimme koko päivän ja kävimme meressä uimassa ennen illallista. Olimme niin väsyneitä, että emme jaksaneet lähteä baariin tai klubimme, enkä muutenkaan ole sellaista tyyppiä. Jotta vaimoni ei saisi tietää, kuinka tylsiä olimme, kerroin hänelle, että tilasimme klubilla pulloja pöytään ja olimme ulkona neljään asti aamulla molempina iltoina.”

Paul, 29.

Hävisin kymppitonnin

”Vegasiin lähtö polttareissa ei ole ikinä hyvä idea. Okei, se on paras idea, mutta jätä lompakkosi kotiin tai jäädytä pankkitilisi. Mitä ikinä teetkään, älä häviä 10 000 dollaria kasinoilla niin kuin minä. Vaimoni luulee, että hävisin ”vain” pari tonnia.”

Trevor, 29.

Liikaa shotteja

”Vietin polttarini kotikaupunkini paikallisessa baarissa yliopistokavereideni kanssa. Käyn kyseisessä baarissa ainakin kerran viikossa, joten henkilökunta tuntee minut. Minua odotti monta riviä shotteja, ja join noin 13 shottia vodkaa puolen tunnin sisällä. Parin tunnin päästä oksentelin kaikkialle.”

Vinnie, 28.

Lue hauskat tarinat mitä polttareissa oikeasti tapahtuu!

Tekstailua koko ilta

”Kaipasin tulevaa vaimoani koko illan. Istuin baarin nurkassa ja tekstailin hänelle jatkuvasti. Säälittävää, sillä tuhlasimme paljon rahaa lähtemällä Los Angelesiin koko polttariviikonlopuksi.”

Carl, 29.

Kukaan ei tullut paikalle

”Kaksi polttariporukkani kavereista ei tullut paikalle, koska heillä ei ollut varaa. Kahdella muulla taas oli häät. Päädyin viettämään polttarini Denverissä veljeni ja isäni kanssa. Ilta ei siis ollut täysin floppi mutta ei todellakaan sellainen, mitä olin aina kuvitellut.”

Michael, 30.

Päädyimme ensiapuun

”Sanottakoon vain, että tuhlasin polttari-iltanani aikamoisen summan rahaa ensiapuun. Jouduin tappeluun yökerhossa ja mursin käsivarteni. Vaimolleni kerroin, että käsi murtui pelatessani jalkapalloa kavereideni kanssa.”

Lucas, 31.

 

Lähde.