Lentokoneessa istuminen maahansyöksyn aikaan on yksi suurimmista painajaisista, johon moni voi kuvitella joutuvansa. Voimattomuuden tunne iskee aika nopeasti kun ajattelee että täytyy vain odottaa, istua ja toivoa parasta jotta näkisi vielä uuden auringonnousun.

Moni saattaa kuitenkin miettiä, millainen on näkymä lentokoneessa kun tuollaiseen karmivaan tilanteeseen joutuu? Vaikka tilanne on hirveä, se on kuitenkin simuloitu aivan oikealla lentokoneella sijoittamalla kameroita sisätiloihin. Lentokone syöstiin ”turvallisesti” maahan keskellä aavikkoa ja kuten alla olevalta videolta näkyy, turvallisin paikka koneessa näyttää olevan takaosassa.

Ainakin tämän videon perustella joka tapauksessa selkeä mahdollisuus selviytyä hengissä vaikka lopputulos ei kaunis olekaan. Katso video ja nauti hieman erilaisesta lentomatkasta jos pystyt!

https://oddshot.tv/s/EHm0ow