Miesten ja naisten näkemykset eroaa monissa arjen askareissa. Kokosimme tähän artikkeliin 8 hauskaa eroavaisuutta miesten ja naisten välillä. Huomaatko sinä eroa seuraavissa tapahtumissa?

Miehet ja naiset ottavat vastaan kehuja eri tavalla. Kehu miehen uutta paitaa ja hän pitää sitä vielä kymmeniä tai satoja kertoja uudelleen. Kehu naisen mekkoa ja hän pitää sitä mielistelynä, eikä pidä samaa mekkoa enää uudelleen.

miesten ja naisten eroavaisuudet 5

 

Kuinka valita paras mahdollinen Shampoo? Nainen miettii muun muassa Shampoon brändiä, ainesosia, hajua, pakkauksen ulkomuotoa ja muiden suosituksia. Mies valitsee mikä tahansa käteen sattuvan Shampoon, jonka kyljessä lukee sana Shampoomiesten ja naisten eroavaisuudet

Miehillä ja naisilla on hieman toisistaan poikkeava tyyli pakata ulkomaanmatkaa varten. Nainen aloittaa jo kuukautta ennen miettimisen, mitä tarvitsee mukaan. Pakkauksen aikana nainen murehtii taukoamatta, mitä vielä pitäisi ottaa mukaan ja mitä on mahtanut unohtaa. Mies aloittaa pakkaamisen 5 minuuttia ennen matkaan lähtöä ja heittää tarvitsemansa tavarat matkalaukkuun.

miesten ja naisten erot - pakkaus

Nainen ja mies kauppakeskuksessa. Oheisessa kuvassa on esitetty sekä miehen että naisen reitti kauppakeskuksessa, kun molemmat menivät ostamaan parin farkkuja. Nainen onnistuu kiertämään koko kauppakeskuksen moneen kertaan. Mies kävelee suoraan lähimpään kauppaan ja ostaa ensimmäiset päälle mahtuvat housut. Miehellä kesti kauppakeskuksessa 6 minuuttia ja rahaa kuluu alle 50 euroa. Naisella kestää yli 3 tuntia ja rahaa kuluu helposti satoja euroja.miesten ja naisten erot 3

Siinä missä naiset osaavat katsella komeita miehiä melko huomaamattomasti, ei sama onnistu miehiltä.

miesten ja naisten erot 5

Miten äidit ja isät viettävät aikaa lapsen kanssa? Katso eroavaisuudet seuraavista kuvista:

naisten ja miesten eroavaisuudet 2

Mies ja nainen valmistautuu uloslähtöön erilailla. Siinä missä mies ehtii valmiiksi noin 10-15 minutissa, kestää naisella valmistautumisessa vähintään 2 ja puoli tuntia.

naisten ja miesten eroavaisuudet1

Parturissa käyminen eroaa miesten ja naisten välillä selvästi. Mies menee parturiin vasta kun kampaus on kasvanut muodottomaksi. Parturissa käynnin näkee helposti lopputuloksesta ja leikkaus maksaa ehkä 20 euroa. Kun nainen käy parturissa, eroa alkuperäisen ja lopullisen kampauksen välillä tuskin huomaa. Silti nainen voi maksaa kampaajasta 100-200 euroa tuntematta omantunnon tuskia.naisten ja miesten erot - parturissa

Lähde