Kukaan ei ole koskaan liian vanha olemaan Harry Potter -fani. Tai liian nuori. Nämä mystiset, hauskat ja mukaansatempaavat velhokirjat ovat yksiä maailman myydyimpiä kirjoja eikä syyttä. J. K. Rowling ansaitsee meidän kaikkien kunnioituksen keksittyään kirjasarjan, jonka luettuaan jokaiselle meistä jää tyhjä olo, sillä haluaisimme tämän tarinan aina vain jatkuvan ja jatkuvan.

On erittäin todennäköistä, että vanhemmat, jotka rakastavat Harry Potter -kirjoja, siirtävät intohimonsa näitä kirjoja kohtaan lapsilleen. He mitä ilmeisimmin lukevat kirjasarjaa iltasatuna ja katsovat Harry Potter -elokuviakin juhlapyhinä, esimerkiksi tänään pääsiäissunnuntaina.

Tiffany Nicole ja hänen aviomiehensä ovat vannoutuneita Harry Potter -faneja, ja pitivät huolen, että heidän neljännestä lapsestaan, pojasta, tulee myös Potter-fani. He löysivät Etsy ja Amazon -sivustoilta kaiken tarvitsemansa, ja taikoivat lastenhuoneesta velhokirjasarjan fanin unelman. Huispaus-sarja? Lajitteluhattu? Hirviökirja hirviöistä? Kaikki löytyy! Huoneesta löytyvät jopa Vapauta Dobby-tonttu -sukkia, Nimbus 2000 -luuta, velhoshakkinappulat sekä kultasieppi.

Harry Potter -fanit huomio! Näin sisustat taianomaisimman lastenhuoneen ikinä! Tällaisessa huoneessa unetkin heräävät henkiin ja arki on täyttä taikaa. Katso mielettömät kuvat alta!
Harry Potter -fanit huomio! Näin sisustat taianomaisimman lastenhuoneen ikinä

Harry Potter -fanit huomio! Näin sisustat taianomaisimman lastenhuoneen ikinä

Harry Potter -fanit huomio! Näin sisustat taianomaisimman lastenhuoneen ikinä

Oletteko suunnittelemassa perheenlisäystä tai onko uusi perheenjäsen jo tuloillaan? Tässäpä vinkkejä lastenhuoneen sisustamiseen! Ja mikä parasta, tällainen huone sopii sekä tytölle että pojalle, joten huonetta voi alkaa jo kokoamaan kasaan vaikkette vielä tietäisi tulokkaan sukupuolta.

Velhomaista pääsiäissunnuntaita!

 

 

Lähde.