Maaliskuun pakkasissa sitä alkaa helposti miettiä, minne sitä lähtisi talvilomalle tai muuten vain pakoon arkea ja kylmyyttä. Äkkilähtöjä voi toki saada edullisesti perinteisiin kohteisiin kuten Välimerelle, mutta tuntuuko siltä, että ne on jo nähty?

Haluatko reissuun, mutta et tyydy tavallisiin kohteisiin vaan janoat seikkailua? Siinä tapauksessa kannattaa tsekata alle listaamamme kohteet – niillä on oma salaperäinen ja pelottava tarinansa, joka voi saada ihosi kananlihalle! Nämä kohteet tarjoavat takuulla jotain erilaista, josta riittää kerrottavaa lähipiirille. Katso salaperäiset kohteet alta!

 

Haluatko reissuun? Katso salaperäiset kohteet, jotka saavat ihosi kananlihalle!

Kadonneen Hollantilaisen Kultakaivos, Arizona, Yhdysvallat

Paikallisen legendan mukaan tämä kohde sijaitsee Yhdysvalloissa Arizonan vuoristoissa. Saksalainen Jacob Waltz löysi kultakaivoksen ja piti sen sijainnin salaisuutena, kunnes paljasti sen kuolinvuoteellaan. Hän kuoli vuonna 1891 ja sen jälkeen monet ovat yrittäneet löytää kultakaivoksen, mutta tuloksetta. Oudointa asiassa on se, että monet kaivoksen etsijät ovat kuolleet tai kadonneet lopullisesti. Haluatko reissuun vieläkin?

Haluatko reissuun? Katso salaperäiset kohteet, jotka saavat ihosi kananlihalle!

Anjikuni-järvi, Nunavut, Kanada

Nunavutin alue Kanadassa on täynnä mysteerejä alkaen pahansuovista metsän hengistä aina merkillisiin petoihin, mutta suurin mysteeri on kokonaisen kalastajakylän katoaminen. Jossain kohti 1900-lukua inuiittien kalastajakylä, joka asui järvellä, katosi jälkiä jättämättä. Oudointa asiassa on se, että kun heidän asuinsijansa lopulta löydettiin, paikalla ei ollut mitään jälkiä sodasta, kamppailusta, sekasorrosta, ja koko heidän omaisuutensa oli koskematon. Löydettiinpä jopa homehtunut ruoka, jonka kokkaus oli selkeästi jäänyt kesken. Lisäksi paikallinen hautausmaa kaivettiin ylös ja huomattiin, että kaikki ruumiit olivat kadonneet. Kylää lähellä asuvat ihmiset ovat kertoneet nähneensä omituisen lentävän kappaleen taivaalla samoihin aikoihin kylän katoamisen kanssa.

Aokigaharan itsemurhametsä, Japani

Tämä rehottava metsä Fuji-vuoren juurella on kaunis mutta karmiva. Paikalliset väittävät, että vuori on täynnä pahoja henkiä ja demoneita, jotka kummittelevat lehvistössä. Tämä voi johtua osittain siitä, että todella monet ihmiset tulevat tekemään itsemurhan tässä metsässä. Kyseinen metsä on maailman toiseksi suosituin paikka itsemurhalle, ja 1950-luvulta asti dokumentoituja itsemurhia on jo yli 500.

Moguicheng-aavikko, ”Paholaisen kaupunki”, Kiina

Moguicheng-aavikko sijaitsee Xinjiangin alueella Kiinassa, ja tämän aavikon nimi voidaan kirjaimellisesti kääntää ”Saatanan kaupungiksi” tai ”Paholaisen kaupungiksi”. Ihmiset ovat raportoineet lukuisia merkillisiä tapahtumia aavikolta, muun muassa tiikerin karjuntaa, lasten itkua ja jopa kitaran näppäilystä tulevia ääniä. Vaikka näitä on raportoitu lukuisia, äänille ei ole saatu vielä vastauksia.

Mitä olet mieltä, uskaltaisitko lähteä reissuun joihinkin näistä kohteista?

 

 

Lähde.