Tässä jutussa on tarpeeksi söpöyttä piristämään koko päivääsi! Nyt on nimittäin saatu jälleen todisteita siitä, että ystävyys ei tunne rajoja eikä se katso mitä lajia edustat. Atlantan poliisi teki huumeratsian vuonna 2001 ja he pelastivat samalla talon kellarista kolme eläintä, jotka eivät ole tuolla seudulla niin yleinen näky: karhun, tiikerin sekä leijonan. Heidän nimensä ovat Baloo, Shere Khan sekä Leo.

Epätavallista ystävyyttä ‒ katso ylisöpöt kuvat eläinkaveruksista

Ratsian ja eläintenpelastusoperaation jälkeen nämä kolme eläintä ovat olleet kaveruksia siis jo 15 vuoden ajan, kun he ovat asuneet samassa Noah’s Ark -eläinsuojassa. Vaikka erilaisia eläinystävyksiä on uutisoitu mediassa runsaasti, nämä kolme eläinkaverusta ovat vertaansa vailla.

Epätavallista ystävyyttä ‒ katso ylisöpöt kuvat eläinkaveruksista

Näitä eläimiä oli pidetty Atlantassa kellarissa järkyttävissä oloissa, ja Baloo-karhulta oltiin jouduttu leikkaamaan sen valjaat irti, sillä ne olivat kirjaimellisesti kasvaneet sen ihoon kiinni, sillä niitä ei oltu säädetty isommiksi karhun kasvaessa. Tämä oli ainut kerta, kun eläintrio oli erossa toisistaan.

Baloo, Shere Khan -tiikeri sekä Leo-leijona syövät ja leikkivät aina yhdessä ja he jopa nukkuvat yhdessä samalla aidatulla alueella. Nyt he saavat vihdoin kaiken tarvitsemansa kaiken sen julmuuden jälkeen, jonka he joutuivat kokemaan. Katso alta myös video leikkisistä karvakavereista!