Lauantai on täällä! Oletko lähdössä juhlimaan kaverisi tai kaveriesi kanssa? Vaikka olisit kuinka läheinen ystäväsi kanssa, ja pystytte juttelemaan mistä aiheesta tahansa, humalassa kaikki tunteet korostuvat ja saatatte paljastaa toisillenne asioita, mitä ette selvin päin hevillä kertoisi. Lue alta 10 humalaista keskustelua, joita olet käynyt kaverisi kanssa – muistatko yhtäkään näistä? Voit palata tähän artikkeliin sunnuntaina ja katsoa, montako näistä keskusteluista kävitte illan aikana!

Kerrotte toisillenne, kuinka paljon välitätte toisistanne

”Mä RRRAKASTAN sua!” -keskustelu on takuulla kaikille tuttu. Tämä käydään yleensä joko alkuillasta ennen baaria, kun nousuhumala valtaa kehonne, tai sitten loppuillasta sen jälkeen, kun viisi shottia on kumottu, mutta vielä ei ole paha olo. Tätä toistetaan yleensä lukuisia kertoja halausten kera.

Kysytte toisiltanne, näytättekö vielä hyvältä

Tätä harrastetaan yleensä baarin vessassa. Varsinkin sinkkuina, kun potentiaaliset ehdokkaat odottavat pöydässä vahtien teidän juomianne. Tarkastatte toistenne meikit, kommentoitte hiuksianne ja saatatte pitää pienet kannustuspuheet. Miehet saattavat huomauttaa toisilleen baaritiskillä, että kannattaa laittaa se vetskari kiinni.

Keskustelu, jossa käytte läpi riitaanne sata vuotta sitten

Riita on sovittu, mutta haluatte vatvoa sitä läpi, sillä olette NIIIN pahoillanne, mitä teitte. Ja tottakai annatte toisillenne anteeksi vielä kerran. Tästä päästään helposti ”Mä RRRAKASTAN sua!” -keskusteluun. Keskustelun tarkoituksena on äimistellä, kuinka olette pysyneet hyvinä ystävinä kaikesta huolimatta. Otetaan sille!

Kysyt kaveriltasi, kannattaisiko sinun lähteä tuon tyypin matkaan

Oli kyse sitten entuudestaan tuntemattomasta yhden illan jutusta tai eksästä, varsinkaan naiset eivät tee päätöksiä kysymättä (lue: vatvomatta) asiaa kaverinsa kanssa. Mies yleensä käy keskustelun niin, että hän vain ilmoittaa lähtevänsä, moikka! Nainen käy läpi kaikki vaihtoehdot, yleensä vessassa tai kun tämä tyyppi on vessareissulla poissa kuuloetäisyydeltä. Onko tämä sittenkään hyvä idea? Kaverin mielipiteiden kuuntelu on suoraan verrannollinen humalatilan kanssa.

Kerrotte toisillenne rehelliset mielipiteet poika- tai tyttöystävistänne

Niin kuin sanotaan, lasten ja humalaisten suusta ne totuudet kuullaan. Nyt on se täydellinen hetki kertoa rehellisesti, että mielestäsi kaverisi poikaystävä on lusmuilija, ja että frendisi tyttöystävä rajoittaa tekemisiäsi liikaa. Toivotaan vain, että keskustelu ei johda käsirysyyn. Varaudu siihen, että saat myös itse kuulla suorasukaisia totuuksia. Jos et seurustele, saat todennäköisesti kuulla, kuinka yrität vain pönkittää itsetuntoasi yhden illan jutuillasi, tai jotain muuta sinkkuuteesi liittyvää.

Keskustelu, jossa yrität takoa kaverillesi järkeä päähän

Tämä keskustelu käydään esimerkiksi rohkaisutarkoituksessa: ”Elämä on liian lyhyt jämähtää työpaikkaan, jossa et viihdy. Sun on vaan PAKKO hakea sitä uutta työpaikkaa, saat sen IHAN varmasti!” tai silloin, kun kaverisi on tekemässä jotain tyhmää: ”Hei oikeesti, et nyt kuse siihen lyhtypylvääseen” tai ”Nyt se puhelin tänne, sä et voi tekstata sille tähän aikaan”. Näitä tilanteita varten hyvät ystävät ovat korvaamattomia.

Missä on jatkot?

Mietitte, ovatko ne lähipizzeriassa vai kannattaisiko sittenkin lähteä noiden kanssa sinne hotellihuoneeseen/kämpille vai ehkä sittenkin vain yhdessä kotiin? Päätös riippuu yleensä humalan ja nälän suuruudesta.

Keskustelu, jossa vatvotte yhteisen kaverinne asioita

Pahat kielet voisivat väittää tätä pahan puhumiseksi selän takana, mutta tehän vain spekuloitte, eikö niin? Tottakai myös vannotte toisillenne, että nämä jutut jäävät vain teidän välisiksenne.

Kun käytte läpi edellistä riitaanne tai kiusallista tilannetta

Asia, joka on vaivannut sinua jo kaksi viikkoa, on vain pakko nyt päästää ilmoille. Nyt, kun odotatte vuoroanne tiskillä, on täydellinen hetki kysyä, suuttuiko kaverisi viime viikolla, kun et päässytkään yhteisiin treeneihinne, ja mitä mieltä hän OIKEASTI oli, kun jäit juttelemaan hänen eksänsä kanssa.

Kun päätätte perustaa yrityksen/lähteä huomenna ulkoilemaan/aloittaa terveelliset elämäntavat

Kaikki ylläolevat tulevat epäonnistumaan. Margaritojen/viskin/bissen äärellä jutellessanne tupakka toisessa kädessä olette sitä mieltä, että tottakai jaksatte lähteä huomenna lenkille (hei, eikös raitis ilma paranna krapulankin?) ja että kannattaisiko sittenkin aloittaa se tipaton? Entäs rööki- tai karkkilakko? Jossain vaiheessa jompi kumpi saa ”loistavan” yritysidean, ja alatte miettimään nimeä ja markkinointisuunnitelmaa bisneksellenne, saatatte jopa raapustaa sen nenäliinaan. Seuraavana päivänä on hukassa niin ulkoiluintonne, motivaationne sekä myös nenäliinanne.

 

 

Lähde.