Tällä vietnamilaismiehellä on maailman epäonnisin nimi – jopa Facebook sulki tilin nimen takia

Viaton Vietnamilaismies ajautui ongelmiin yhteisöpalvelu Facebookin kanssa, kun Sosiaalisen median jättisivusto ei uskonut miehen esiintyvän omalla nimellään. Tämä johti tilin sulkemiseen useita kertoja. Nyt Vietnamilaismies postasi facebookille kuvan passistaan todisteeksi henkilöllisyydestään. Kuten kuvasta näkyy, miehen oikea nimi on Phuc Dat Bich. Tämä saattaa aiheuttaa hilpeyttä varsinkin englannin kielisissä maissa matkustaessa. Miehen kuva on kerännyt facebookissa jo yli 100,000 jakoa.

Miten sinä lausuisit tämän nimen? Mies kertoo, että todellisuudessa nimi lausutaan Phoo Da Bic, mikä kuulostaa jo ihan tavalliselta Aasialaistaustaiselta nimeltä. Bich on myös hieman surullinen saamastaan kohtelusta, ”minua syytetään usein valehtelusta kertoessani oman nimeni. Ei ole minun syytäni miten ihmiset sen lausuvat”, mies kommentoi Facebook postauksessaan.

Phuc Dat Bich ei ole ainut henkilö, jonka Facebook on blokannut nimen takia. Jokin aika sitteen twitterissä levisi naisen twiitti, jossa hän kertoo Facebookin pitävän häntä terroristina epätavallisen etunimen takia. Naisen etunimi on ”Isis”. Myös nainen on lähettänyt yhteisöpalvelulle kuvan passistaan, mutta tämä ei ole riittänyt Facebookin ylläpidolle ja naisen tili pysyy suljettuna. Twitter sen sijaan näyttää sallivan epätavallisemmatkin nimet, sillä naisella ei ole ongelmia twittertilinsä kanssa.

Lähde

EI UUSIA KOMMENTTEJA

Jätä kommentti