Todellisen teknologian edelläkävijän ranteesta löytyy puhelinjättien julkaisema rannekello, joka on täytetty mitä erikoisimmilla ominaisuuksilla. Kuitenkin nämä hienot ominaisuudet saattavat jäädä kakkossijalle verrattuna vanhanajan digitaalikelloihin.

Muistatko vielä nämä legendaariset digitaalikellojen ominaisuudet? Ehkä et ole koskaan kuullutkaan televisiosta kellon näyttötaululla..

1. Videopelit

Näihin vanhoihin legendaarisiin digitaalikelloihin on sisäänrakennettuna erilaisia nintendopelejä! mm. Donkey Kong ja Super Mario!

2. Televisio

Vuonna 1982 Seiko julkaisi kellon, jonka avulla ihmiset pystyivät seuraamaan televisiota. Kuitenkin televisio vaati toimiakseen erillisen lähettimen, jota ihminen pystyi kantamaan esim. repussaan!

3. Taskulaskin ranteessa

Vuonna 1983 rannekelloihin sisäänrakennettu laskin oli varsin mullistava keksintö. Kellolla pystyi suoriutumaan arjen haastavimmistakin laskutehtävistä käden käänteessä!

4. Langaton kovalevy

Vuonna 1994 julkaistiin Timex Datalink 150, joka pystyi siirtämään tietoa edestakaisin tietokoneen kanssa. Laite oli niin mullistava, että se suoriutui tietojen siirrosta langattomasti pelkästään pitämällä kelloa vasten tietokoneen ruutua!

5. Yövalo

Indiglo -teknologia loi kelloihin pimeässä hohtavan näytön. Keksintö auttoi ihmisiä näkemään tarkan ajan pussipimeässä!

6. Mayojen inspiraatio

Texas Instruments oli niin vaikuttunut Mayojen tavasta hallita aikaa jopa tulevaisuuteen asti, että he kunnioittivat heitä luomalla oman malliston Mayojen historiaan pohjautuen. Tämänlainen historian kunnioittaminen on unohtunut nykyajan kellojen myyntipuheista!

Lähde