Ruotsin kuuluisin jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic pelaa tätä nykyä englantilaisessa huippujoukkueessa Manchester Unitedissa. Zlatanin aiempiin seuroihin ovat lukeutuneet mm. Malmö FF, AC Miltan ja PSG.

Ruotsalainen maalitykki tunnetaan paitsi satumaisista taidoistaan kentällä, myös lähes yhtä satumaisista oikuistaan kentällä ja sen ulkopuolella aina kun tuomarin silmä välttää. Zlatan on noussut todelliseksi ilmiöksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa hänen faninsa puhuvat miehestä ylistävään sävyyn. Zlatanin temperamenttia ja yliluonnollisia kykyjä on saatu myös useisiin miehestä kertoviin meemeihin, joissa muu maailma pyörii Zlatanin ympärillä.

Katso alla olevalta videolta kooste Zlatanini parhaimmista tempuista niin hyvässä kuin pahassa. Videolta huomaat sekä miehen sydämellisen puolen että niin ärsyttävän puolen että vastapelaajatkaan eivät aina tiedä itkeäkö vai repiäkö peliverkkarit. Katso ja nauti sillä tämä video ei jätä kylmäksi edes futiksen vihaajaa!

https://www.youtube.com/watch?v=mkfPBtkFlyQ